Πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες ο Έβρος Σουφλίου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Ιουνίου, 2018 13:04

Πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες ο Έβρος Σουφλίου

Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν οι παίδες του Έβρου Σουφλίου, δείχνοντας ότι το βόλεϊ έχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον στον συγκεκριμένο νομό. Τα αγόρια του Νίκου Μούχλια νίκησαν με 3-0 σετ την ΓΕ Ηρακλείου και κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία των παίδων.

Αυτός ήταν ο όγδοος τίτλος σε αυτήν την κατηγορία για τον Έβρο, με την Ορεστιάδα να τον κατακτά 5 φορές, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 2 και το Σουφλί για πρώτη φορά και να φέρνει κούπα στον Νομό μετά από 7 χρόνια!

Ο άτυπος “τελικός” αφού όποια ομάδα επικρατούσε με καθαρό σκορ θα κατακτούσε τον τίτλο, ο Έβρος Σουφλίου μετά από καταπληκτική εμφάνιση έκανε περίπατο με εξάιρεση το δραματικό τρίτο σετ που το κατέκτησε με 28-26.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-14, 28-26)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας): Μούχλιας, Ντούμας, Παπαδημητρίου, Κεσούδης, Πανταζής, Τιάκας, Τάσιου, Μιλκίδης, Καζαριάν, Αλεξούδης, Αλατζιάς, Ψάρρας, Μπακαλούδης, Μουχταρίδης.
ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Νικητάκης): Σταυρακάκης, Σιμάτος, Αναπολιωτάκης, Αλεξανδρόπουλος, Γεωλδάσης, Βροντάκης, Παχιαδάκης, Γκλέντις, Ναλμπάντης, Οικονόμου, Αναστασάκης, Σοινθάκης, Ματαλιωτάκης, Μαυρίδης.
Βαθμολογία
1. Έβρος Σουφλίου  7 (8-3)
2. ΓΕ Ηρακλείου 5 (6-6)
3. ΑΣ Ελπίς 5 (8-7)
4. Καλαμάτα 80 1 (3-9)
Επίσης  ο Δημήτρης Μούχλιας αναδείχθηκε  mvp της διοργάνωσης! Ο Μούχλιας είναι ένα από τα παιδιά που περιμένουν όλοι να ξεχωρίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο στο μέλλον,  αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας (Παίδες), έχει γράψει ήδη συμμετοχή στην Volley League κατά το πέρασμα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ήταν σίγουρα καθοριστικός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης  στην συγκεκριμένη διοργάνωση.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Ιουνίου, 2018 13:04

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV