Τη συμπληρωματική πρόσληψή τους ζητούν 30 επιλαχόντες του διαγωνισμού Συνοριακών Φυλάκων στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 15 Νοεμβρίου, 2022 11:15

Τη συμπληρωματική πρόσληψή τους ζητούν 30 επιλαχόντες του διαγωνισμού Συνοριακών Φυλάκων στον Έβρο

Την πρόσληψή τους ζητούν 30 από τους 52 επιλαχόντες του πρόσφατου διαγωνισμού για την πρόσληψη 250 Συνοριακών Φυλάκων στον Νομό Έβρου.

Τριάντα νέα παιδιά της περιοχής απευθύνονται με επιστολή τους στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού και τους ζητούν να ενημερώσουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την δυνατότητα συμπληρωματικής πρόσληψής τους ως Συνοριοφύλακες.

Εξηγούν ότι έχουν κριθεί ως ικανοί μετά από τις δοκιμασίες που προβλέπονταν από το διαγωνισμό, ενώ αναφέρουν πως είναι νέοι από την περιοχή του Έβρου που αγαπάνε τον τόπο τους, θέλουν να μείνουν στην περιοχή, να δημιουργήσουν οικογένειες και να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή φυλάττοντας τα σύνορα της χώρας.


Την επιστολή διαβίβασε και κατέθεσε με την μορφή κοινοβουλευτικής αναφοράς προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Ακολουθεί η Αναφορά:

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ : ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΣΝΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για ενημέρωση και τυχόν λοιπές ενέργειες λόγω αρμοδιότητας την επιστολή τριάντα (30) επιλαχόντων του πρόσφατου διαγωνισμού για την πρόσληψη 250 Συνοριοφυλάκων στον Ν.Έβρου.

Οι υπογράφοντες της επιστολή επιθυμούν να ενημερωθούν από το αρμόδιο Υπουργείο αν υπάρχει η δυνατότητα συμπληρωματικής πρόσληψης τους εφόσον έχουν ήδη κριθεί ως ικανοί μετά από τις δοκιμασίες που προβλέπονταν από τον διαγωνισμό.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.


Συντάκτης Νewsroom 15 Νοεμβρίου, 2022 11:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV