Πρόγραμμα Εορτασμού της 25ης Μαρτίου του Δήμου Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Μαρτίου, 2023 12:42

Πρόγραμμα Εορτασμού της 25ης Μαρτίου του Δήμου Ορεστιάδας

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου για την πόλη αλλά και τις Τοπικές Κοινότητες εξέδωσε ο Δήμος Ορεστιάδας

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου του Δήμου Ορεστιάδας ανά Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στον Δήμο μας, ως εξής:

  • Γενικός σημαιοστολισμός από 22 μέχρι και 25/03/2023.
  • Φωταγώγηση των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημόσιου Δικαίου, Τραπεζών, των οδών, ιδιωτικών καταστημάτων, πλατειών, οικιών της πόλης, Οικισμών, Συνοικισμών, Τοπικών Κοινοτήτων, κατά τις βραδινές ώρες της 22ας έως και 25ης Μαρτίου 2023.

Ακολουθεί ο Προγραμματισμός ανά Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

 Παρασκευή  24 – 3 – 2023
Ώρα 
11.30Απότιση φόρου τιμής με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων από τους μαθητές και μαθήτριες σχολείων συνοδεία των εκπαιδευτικών τους καθώς επίσης και από τους Προσκόπους, Οδηγούς, Συλλόγους, παρουσία των αρχών με καθορισμένη τάξη και την συμμετοχή της  Φιλαρμονικής του Δήμου Ορεστιάδας. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων. Αποχώρηση των τμημάτων. (Η εκφώνηση για την κατάθεση στεφάνων θα γίνει από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας κ. Σκαρλατίδη Αθανάσιο).
  
 Σάββατο  25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της πόλης. Η φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίσει θούρια και εμβατήρια.  
08.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών της πόλης. Η φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίσει θούρια και εμβατήρια.  
10.00Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Άγιων Θεοδώρων και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Εκπαιδευτικό του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ορ/δας κ. Παρτινούδη Αθανάσιο, ως εκπρόσωπο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Στον Ιερό Ναό Άγιων Θεοδώρων τιμές θα αποδώσει Στρατιωτικό Τμήμα και η φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας.  
11.30Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων στην Ν. Ορεστιάδα και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων από:
 Δήμαρχο ΟρεστιάδαςΕθνικό Κοινοβούλιο – Εκπρόσωπο Βουλής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςΠεριφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – ο Εκπρόσωπος Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή Φρουράς ΟρεστιάδαςΑστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Αντίσταση Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών Εκστρατευτικών Σωμάτων Μέσης Ανατολής Ριμινιτών ΙερολοχιτώνΣύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Έβρου – Παράρτημα Διδ/χου Ερυθρό ΣταυρόΕργατοϋπαλληλικό Κέντρο  
 Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  
 Στο χώρο του Ηρώου τιμές θα αποδώσει Στρατιωτικό Τμήμα καθώς και η φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας.  
12.00Παρέλαση μπροστά από το χώρο των επισήμων στην οδό Κων/λεως της Ν. Ορεστιάδας με κατεύθυνση από Ν προς Β, της μαθητικής νεολαίας, του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών, των Προσκόπων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και Στρατιωτικών τμημάτων. Οι θέσεις των επισήμων θα τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία και στο ύψος της διασταύρωσης των οδών Κων/λεως και Β. Κων/νου.  
17.00Υποστολή της σημαίας. Τιμές θα αποδώσει Στρατιωτικό Τμήμα καθώς και η φιλαρμονική του Δήμου Ορεστιάδας.    
 Τελετάρχες ορίζονται:
 α) στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων οι κυρίες Βερατλή Ζουμπουλία και Καράμπελια Αναστασία, υπάλληλοι του Δήμου Ορεστιάδας καθώς και Αξιωματικός του Στρατού. β) στο χώρο του Ηρώου στην Ν. Ορεστιάδα οι κύριοι Γκαρίλης Κων/νος (Εκφώνηση Στεφάνων), Παπαζήσης Κων/νος (Επίδοση Στεφάνων) και Κώτσιος Νικόλαος, υπάλληλοι του Δήμου Ορεστιάδας καθώς και Αξιωματικός του Στρατού. γ) στο χώρο του Δημαρχείου οι κυρίες Μωρίδου Γεωργία και Τσομπανίδου Δήμητρα, υπάλληλοι του Δήμου Ορεστιάδας, καθώς και Αξιωματικός του Στρατού. δ) επίδοση στεφάνων από τον κ. Παπαζήση Κων/νο. ε) η εκφώνηση για την κατάθεση των στεφάνων θα γίνει από τον κ. Γκαρίλη Κων/νο. στ) στο χώρο της παρέλασης οι κύριοι Παπαζήσης Κων/νος και Γκαρίλης Κων/νος, υπάλληλοι του Δήμου Ορεστιάδας, καθώς και Αξιωματικός του Στρατού. ζ) συντονιστές μαθητικών τμημάτων παρελάσεωνορίζονται οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Σκαρλατίδης Αθανάσιος και του 1ου Λυκείου Ορεστιάδας κ. Φιλιππίδης Αθανάσιος.             η) τελετάρχης Λεπτής ορίζεται η κα. Καραφωτίου Μαρία.   


ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΕΠΤΗΣ

Γενικός Σημαιοστολισμός από 22 μέχρι και 25/3/2023 και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες του Δημοτικού Καταστήματος, οικιών και καταστημάτων.

 Σάββατο  25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της Εκκλησίας. Έναρξη Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος.  
10.00Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος και εκφώνηση  του Πανηγυρικού της ημέρας από την προϊσταμένη – νηπιαγωγό του Νηπιαγωγείου Λεπτής, κα. Γκοστίδου Φωτεινή.
 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του Συνοικισμού Λεπτής.   Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.   Σχολική γιορτή και κατάθεση στεφάνων από: Δήμο ΟρεστιάδαςΝηπιαγωγείο  
10.45Παρέλαση στον Κεντρικό δρόμο του Συνοικισμού Λεπτής από μαθητές  του Νηπιαγωγείου.  
11.00Δεξίωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεπτής.
  
 Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παρευρεθούν: Ιερός κλήροςΔήμος ΟρεστιάδαςΣτρατιωτικές Αρχές Πρόεδροι συλλόγων – σωματείων
  
 Στην Λεπτή τελετάρχης ορίζεται η κα. Καραφωτίου Μαρία, υπάλληλος του Δήμου Ορεστιάδας.  

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση των Δημοσίων Υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., καταστημάτων και οικιών από το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι τη Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

 Σάββατο  25 – 3 – 2023
Ώρα 
08.30Επίσημη έπαρση της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου από το άγημα του Στρατού.  
10.15Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δικαίων.
 Πανηγυρικός της ημέρας εντός του Ιερού Ναού με ομιλήτρια τη δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Δικαίων κα. Βακάλη Μαρία και αναπληρώτρια την κα. Καραστογιάννη Ζωή.
 Μετά τον πανηγυρικό της ημέρας παράταξη των Σχολείων στο χώρο προ του Ηρώου και στη συνέχεια: α) Επιμνημόσυνη Δέηση. β) Προσκλητήριο νεκρών. γ) Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.  
 Κατάθεση στεφάνων από: α) Δήμος Ορεστιάδας. β) Τοπική Κοινότητα Δικαίων. γ) Τακτική Διοίκηση 21ου Συντάγματος Πεζικού. δ) Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων. ε) Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δικαίων. στ) Γενικό Λύκειο Δικαίων. ζ) Γυμνάσιο Δικαίων. η) Δημοτικό Σχολείο Δικαίων. θ) Νηπιαγωγείο Δικαίων. ι) Παιδικός Σταθμός Δικαίων.  
 Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  
11.00Παρέλαση προ των επισήμων με την ακόλουθη σειρά: α) Παιδικός Σταθμός β) Νηπιαγωγείο γ) Δημοτικό Σχολείο δ) Γυμνάσιο ε) Γεν. Λύκειο στ) Τμήματα Στρατού ε) Φιλαρμονική.  
 Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Ζαφειρίδης Ιωάννης.
18.00Υποστολή της Σημαίας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΥΣΣΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΒΥΣΣΑΣ

 Παρασκευή 24 – 3 – 2023
 Σχολικές εκδηλώσεις στο Γεν. Λύκειο, Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Παιδικό Σταθμό.                              Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί, των Δημοσίων, ιδιωτικών καταστημάτων, σπιτιών κ.λπ. μέχρι την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 23ης έως και 25ης Μαρτίου 2023.
  
 Σάββατο 25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.                 
08.00Έπαρση σημαίας από τμήμα στρατού στο χώρο μπροστά από τα Δημοτικά Καταστήματα.  
10.15Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Βύσσας.
10.30Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.     
10.45Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας  από την  Δ/ντρια – φιλόλογο ΓΕΛ Ν. Βύσσας κα Χαραλαμπίδου Αγγελική.  
11:00Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων.  
11:15Κατάθεση στεφάνων από: α) Δήμο Ν. Βύσσας, β) Δημοτική Κοινότητα Ν. Βύσσας, γ) Στρατό, δ) Αστυνομία Ν. Βύσσας, ε) ΚΑΠΗ Ν. Βύσσας, στ) Γεν. Λύκειο Ν. Βύσσας, ζ) Γυμνάσιο Ν. Βύσσας, η) Δημοτικό Σχολείο Ν. Βύσσας, θ) Νηπιαγωγείο Ν. Βύσσας, ια) Παιδικό Σταθμό Ν. Βύσσας, ιβ) Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Βύσσας, ιγ) Σύλλογο Γυναικών Ν. Βύσσας, ιδ) Εθελοντική Ομάδα Ν. Βύσσας.
   Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.
   Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.    
11:30Παρέλαση προ των επισήμων με την ακόλουθη σειρά:
 α) Παιδικός Σταθμός β) Νηπιαγωγείο γ) Δημοτικό Σχολείο δ) Γυμνάσιο ε)Γεν. Λύκειο στ) Στρατός
11.45Χοροί από μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Βύσσας στην κεντρική Πλατεία.  
 KAΘΗΚΟΝΤΑ
 Στον Ιερό Κλήρο αναθέτουμε τα καθήκοντα της ιεροτελεστίας. Στους Διοικητές των Αστυνομικών Σταθμών αναθέτουμε τα καθήκοντα της Τάξης. Τελετάρχης ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου κα. Σίσκου Παγώνα.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΥΛΗΣ

 Παρασκευή 24 – 3 – 2023
 Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί, των Δημοσίων και  Ιδιωτικών καταστημάτων, σπιτιών κ.λπ. μέχρι την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 23ης έως και 25ης Μαρτίου 2023.
  
 Σάββατο 25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.                                                          
09.30Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου.                                   
10.00Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου.                 
10.20Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων.
10.30Κατάθεση στεφάνων από: τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και τον εκπρόσωπο της 3ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΡΙΜΙΝΙ.
   Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.
   Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  
 KAΘΗΚΟΝΤΑ
 Τελετάρχης ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου κα. Μόρφη Αναστασία.

ΤΟΠΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

 Παρασκευή 24 – 3 – 2023
 Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί, των Δημοσίων και  Ιδιωτικών καταστημάτων, σπιτιών κ.λπ. μέχρι την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 23ης έως και 25ης Μαρτίου 2023.
  
 Σάββατο 25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.                                                          
09.45Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου.                                   
10.00Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.                 
10.20Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων.
10.30Κατάθεση στεφάνων από: α) τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καστανέων, β) τον Αστυνομικό Σταθμό, γ) τον Προϊστάμενο Τελωνείου, δ) τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καστανέων, ε) τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων.
   Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.
 Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  
 KAΘΗΚΟΝΤΑ
 Τελετάρχης ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου κα. Διδίτση Παναγιώτα.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΖΙΩΝ

 Παρασκευή 24 – 3 – 2023
 Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί, των Δημοσίων και  Ιδιωτικών καταστημάτων, σπιτιών κ.λπ. μέχρι την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023, καθώς και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 23ης έως και 25ης Μαρτίου 2023.  
 Σχολικές εκδηλώσεις στο Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και Παιδικό Σταθμό.  
 Σάββατο 25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.                                                          
09.45Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό Αγ. Ταξιαρχών.                                    
10.00Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών.               
10.10Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από την Εκπαιδευτικό – Φιλόλογο του  Γυμνασίου Ριζίων κα. Πυλαρινού Ασημίνα.  
10.20Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων.
10.30Κατάθεση στεφάνων από: α) τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ριζίων, β) το Στρατό, γ) το Γυμνάσιο Ριζίων, δ) το Δημοτικό Σχολείο Ριζίων, ε) το Νηπιαγωγείο Ριζίων.
   Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.
   Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  
10.45ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: α) Παιδικός Σταθμός, β) Νηπιαγωγείο, γ) Δημοτικό Σχολείο, δ) Γυμνάσιο.  
18:00Υποστολή σημαίας από Τμήματα Στρατού.  
 KAΘΗΚΟΝΤΑ
 Στον Ιερό Κλήρο αναθέτουμε τα καθήκοντα της ιεροτελεστίας. Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου κ. Κατραντζής Κωνσταντίνος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΙΝΟΥ

 Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των ΝΠΔΔ και ΙΔ, των οδών και  πλατειών, οικιών  και ιδιωτικών καταστημάτων από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση  του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2023.  
 Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των ΝΠΔΔ και ΙΔ, των οδών και πλατειών κατά τις βραδινές ώρες της 23ης και 25ης  Μαρτίου 2023.  

ΤΟΠΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΙΝΟΥ

 Παρασκευή 24 – 3 – 2023
 Εορτασμός και ομιλίες σε όλα τα σχολεία και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα:
Ώρα 
08:15  Σχολική εορτή στο Γυμνάσιο Κυπρίνου.
09:00 Σχολική εορτή στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κυπρίνου για τους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Κυπρίνου.
  
 Σάββατο 25 – 3 – 2023
Ώρα 
07.00Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.  Εμβατήρια και θούρια θα παιανίζουν από τα μεγάφωνα του Δήμου.                                                        
10.00Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
10.30Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων από όλες τις Τοπικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.
   Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων πεσόντων.
   Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  
10.45Πανηγυρικός  της  ημέρας  από την εκπαιδευτικό – φιλόλογο Γυμνασίου Κυπρίνου κα. Μαντζόλη Πελαγία.          
11:00Παρέλαση μπροστά από την εξέδρα των επισήμων τμημάτων της μαθητικής νεολαίας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και του Στρατού.  
 KAΘΗΚΟΝΤΑ
 Στον Ιερό Κλήρο αναθέτουμε τα καθήκοντα της ιεροτελεστίας. Τελετάρχης ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου κα. Βασιλειάδου Μαρία με αναπληρωτή τον κ. Χαμαλίδη Ιωάννη.  

Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παρευρεθούν:

Ιερός Κλήρος Βουλευτές Νομού ΈβρουΑνώτερος Στρατιωτικός ΔιοικητήςΑντιπεριφερειάρχης Π.Ε. ΈβρουΔημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Δικαστικές Αρχές
Πρόεδρος Δημοτικού ΣυμβουλίουΑντιδήμαρχοιΔημοτικοί, Τοπικοί, Περιφερειακοί ΣύμβουλοιΠρώην ΔήμαρχοιΣτρατιωτικές ΑρχέςΣώματα ΑσφαλείαςΠροϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμιας ΕκπαίδευσηςΣχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
Ερυθρός ΣταυρόςΕργατοϋπαλληλικό ΚέντροΣύνδεσμοι, Οργανώσεις Εθνικής Αντίστασης, Αναπήρων και θυμάτων πόλεμου, Εφεδροπολεμιστών, Ριμινιτών, έφεδρων Αξιωματικών, Απόστρατοι
Υπηρεσίες Δήμου Δημόσιες Υπηρεσίες – Ν.Π.Δ.Δ. – Οργανισμοί – Τράπεζες
Πρόεδροι Συλλόγων – Σωματείων – Οργανώσεων
Ομιλητές, Τελετάρχες
Όλος ο Λαός

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

Δηλώσεις για κατάθεση στεφάνων στο τηλ. 2552350334 κa. Καδοπούλου Ευγενία (υπάλληλος του Δήμου).


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Μαρτίου, 2023 12:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV