Πιθανή η αναβολή των παρελάσεων στο Δήμο Ορεστιάδας

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 25 Οκτωβρίου, 2021 23:25

Πιθανή η αναβολή των παρελάσεων στο Δήμο Ορεστιάδας

Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί. Έχει ξεφύγει η κατάσταση” δήλωσε πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, κάνοντας λόγο για “ουρές ατελείωτες σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας“.

Υπάρχουν κρούσματα σε σχολεία και όλα αυτά μας ανησυχούν ιδιαίτερα“, είπε “και επειδή έχουμε προβληματιστεί πάρα πολύ αύριο θα συνεννοηθώ με τους συνεργάτες μου αλλά και θα μαζέψω όσα υγειονομικά στοιχεία έχουμε και θα πάρουμε την τελική απόφαση αν θα πραγματοποιηθούν ή θα πάμε σε αναβολή των παρελάσεων“.

Είναι έκδηλη η ανησυχία και ο προβληματισμός που επικρατεί γενικότερα στην τοπική κοινωνία, οπότε λογικό είναι οι παρελάσεις να μην αποτελούν προτεραιότητα αυτή την ώρα. Αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία και, όπως επισήμανε ο κ. Μαυρίδης “η εγκύκλιος είναι σαφής και λέει για μικρή συμμετοχή σχημάτων, υπάρχει η εναλλακτική να παρελάσουν μόνο οι σημαίες, αλλά ο κίνδυνος δεν είναι τόσο σ’ αυτούς που θα παρελάσουν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι σ’ αυτούς που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση, που δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις και μπορεί να προκληθεί συνωστισμός“.

Επομένως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τις παρελάσεις στο Δήμο Ορεστιάδας, παρότι έχει ήδη καταρτιστεί το πλήρες πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων, οπότε αύριο Τρίτη αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 25 Οκτωβρίου, 2021 23:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV