Πήρε άδεια και βάζει μπροστά για την νέα χρονιά ο Α.Ο.Ορεστιάδας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 26 Ιουλίου, 2016 18:04

Πήρε άδεια και βάζει μπροστά για την νέα χρονιά ο Α.Ο.Ορεστιάδας

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ δίνοντας άδεια σε Φοίνικα ,Κηφισιά, Παμβοχαϊκό, Παναχαϊκή και Α.Ο.Ορεστιάδας !

Η επιτροπή αποτελούνταν  από τους Χρήστο  Ηλιάδη εκπροσώπο της ΕΣΑΠ, Γιώργου Διονά εκπροσώπο της ΕΟΠΕ και Βασίλη Μηνούδη εκπροσώπου του ΠΑΣΑΠ. Αδειοδοτήθηκαν τα ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Επίσης αδειοδοτήθηκε το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 που προέβη κατά την διαδικασία και με την διαμεσολάβηση της επιτροπής σε διακανονισμούς των οφειλών του.Ειδικά ως προς το ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας η αδειοδότηση έγινε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) και τελεί υπό την αίρεση της τήρησης του προταθέντος εκ μέρους του ΤΑΑ διακανονισμού για έναν μόνον Έλληνα αθλητή η οφειλή στον οποίο αποτελεί το 2,7% του συνόλου των ποσών των συμβολαίων του ΤΑΑ.

Μάλιστα στον Α.Ο.Ορεστιάδας “John Deere”  ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει   και η ομάδα φαίνεται πως  είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο προπονητή αλλά και τους νέους παίκτες για την προσεχή αγωνιστική περίοδο! Τέλος λόγω των έντονων  φημών για τα   οικονομικά της ομάδας το Δ.Σ. προτίθεται να δώσει συνέντευξη τύπου στο προσεχές μέλλον όπου θα  ξεκαθαρίσει την κατάσταση (όπως λένε χαρακτηριστικά)  με στοιχεία !

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 26 Ιουλίου, 2016 18:04

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV