Περιπέτεια με αίσιο τέλος για την Εθνική ομάδα βόλεϊ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης Ιούλιος 31, 2018 12:25

Περιπέτεια με αίσιο τέλος για την Εθνική ομάδα βόλεϊ

Αναταραχή και μία μικρή περιπέτεια δημιούργησε η φιλική ήττα με 3-0 από την Λευκορωσία στην Αλεξανδρούπολη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών της Εθνικής μας.

Μετά από αυτή την ήττα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε ότι παραιτείται αφήνοντας αιχμές. Πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο για  συγκεκριμένους παίκτες που δεν ακολουθούν τις εντολές του και κάνουν ότι θέλουν στην διάρκεια των αγώνων, κάτι για το οποίο είχε παραπονεθεί και νωρίτερα στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Το να βρει προπονητή λίγες ημέρες πριν αρχίσουν τα προκριματικά είναι απίθανο και έτσι η Ομοσπονδία μέσω του προέδρου της  Γιώργο Καραμπέτσου δήλωσε στήριξη και πως απορρίπτει το αίτημα του κυρίου Ανδρεόπουλου.

Οι δηλώσεις του προέδρου της  ΕΟΠΕ: «Η παραίτηση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν έγινε αποδεκτή, συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της εθνικής ομάδας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, που στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό και πλέον απομένει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα

Η εθνική ομάδα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη κι εκεί δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και να στείλει τα δικά του μηνύματα.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2019, καθώς στις 15 Αυγούστου η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το Λουξεμβούργο, στην Αλεξανδρούπολη.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης Ιούλιος 31, 2018 12:25

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter