ΠΑΣΟΚ Έβρου για επικίνδυνους διακινητές: Καταδικάζουμε απερίφραστα την αδιαφορία της Κυβέρνησης – Ο Πρωθυπουργός παραμένει θεατής

Συντάκτης Νewsroom 2 Αυγούστου, 2023 09:50

ΠΑΣΟΚ Έβρου για επικίνδυνους διακινητές: Καταδικάζουμε απερίφραστα την αδιαφορία της Κυβέρνησης – Ο Πρωθυπουργός παραμένει θεατής

>>Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετηθεί πλήρως από του διακινητές παράνομων μεταναστών η τακτική της κίνησης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας επί της Εγνατίας Οδού και του καθέτου οδικού άξονα αυτής, που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα συμπολιτών μας και επισκεπτών του νομού μας.


Παρά το γεγονός ότι ο Νομός Έβρου αποτέλεσε πριν λίγους μόνο μήνες το επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας της νυν εκλεγμένης Κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος επέλεξε το Νομό μας ως τόπο υποψηφιότητάς του και τον επισκέφθηκε ουκ ολίγες φορές, επιδιώκοντας να ενδυναμώσει το λαϊκό αίσθημα κατανόησης των προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Σήμερα, ένα μήνα μετά τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, παραμένουν απλοί θεατές του μείζονος προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης και των επικίνδυνων τακτικών που ακολουθούν οι διακινητές, οι οποίες αποβαίνουν πολλές φορές μοιραίες για τις ζωές συμπολιτών μας.

Το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας έχει αποδυναμωθεί πλήρως, καθώς κάποιοι άλλοι τους αναγκάζουν με τη βία να αποφύγουν τη μετακίνηση με οδικά μέσα, τα μοναδικά χερσαία μέσα που έχουν απομείνει στο εσωτερικό τμήμα του νομού μας, εντός και εκτός αυτού.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. Έβρου, τηρώντας στάση υπευθυνότητας έναντι του κοινωνικού συνόλου, καταδικάζουμε απερίφραστα την αδιαφορία της Κυβέρνησης και όλων αρμοδίων αρχών, που εν μέσω της θερινής και παραθεριστικής περιόδου παραμένουν θεατές των σοβαρών προβλημάτων σε βάρος όλων των κατοίκων του Νομού μας.

Καλούμε κάθε αρμόδιο να αναλάβει άμεσα δράσεις προκειμένου να επιστρέψει για τους Εβρίτες το αίσθημα ασφάλειας των οδικών συγκοινωνιών, ευχόμενοι πραγματικά να μη θρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα των παράλογων δράσεων των υπευθύνων- αυτουργών των κακουργηματικών αυτών πράξεων.


Συντάκτης Νewsroom 2 Αυγούστου, 2023 09:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV