Παραιτήθηκε η Δημοτική Επαναφορά από το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2022 10:39

Παραιτήθηκε η Δημοτική Επαναφορά από το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Την παραίτηση της υπέβαλε σύσσωμη η παράταξη “Δημοτική Επαναφορά”, αφού, όπως είχε προαναγγείλει από τα τέλη Μαρτίου, “εάν μέχρι την 10η Απριλίου δεν συμβεί κάτι που να αποτρέπει την επέκταση των δομών στο χωριό Φυλάκιο” θα προχωρούσε στην εφαρμογή αυτής της απόφασης.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Επαναφοράς:

Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ» ανακοινώνει επίσημα ότι έκανε πράξη, ως όφειλε απέναντι στους συνδημότες και ψηφοφόρους της, την υπόσχεσή της να παραιτηθούν τα τρία εκλεγμένα μέλη της, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας, .


Την ίδια πρακτική θα ακολουθήσουν και οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι, καθώς η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από το σύνολο των υποψηφίων της, που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σήμερα (12/04/2022), κατατέθηκαν στο πρωτόκολλο του δήμου οι αιτήσεις παραίτησης, σύμφωνα με τη 2η παράγραφο, του άρθρου 72, του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων.

Οι λόγοι είναι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι. Ανακολουθία, εμπαιγμός, αθέτηση αποφάσεων και υποκριτικοί πανηγυρισμοί για «επίτευξη» αυθαίρετων ποσοστών διεκδικήσεων!

Μακάρι και άλλοι να προβούν στην κίνηση αυτή, δυστυχώς τη μόνη που μας απέμεινε στο θέατρο του παραλόγου που συμμετέχουμε και παρακολουθούμε τόσο καιρό.

Οι αγώνες κερδίζονται με συσπείρωση και πανστρατιά!

Αυτό δεν επετεύχθη και δε μπορεί να επιτευχθεί όσο η παράταξη που διοικεί το δήμο αρνείται να ακούσει τη φωνή των πολιτών, να εναντιωθεί και να διεκδικήσει!

Το ότι παραιτούμαστε, όμως, από τις καρέκλες του δημοτικού συμβουλίου – άλλοι είναι ερωτευμένοι μ αυτές – δε σημαίνει και παραίτηση από την τοπική πολιτική σκηνή!

Η «Δημοτική Επαναφορά» δεν τελειώνει εδώ!      
Αντίθετα μάλιστα… ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !!!

Ο επικεφαλής της παράταξης μίλησε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Έβρος:


Συντάκτης Νewsroom 12 Απριλίου, 2022 10:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV