Παράπονα (και) από την ΑΕΚ Έβρου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Οκτώβριος 15, 2018 20:31

Παράπονα (και) από την ΑΕΚ Έβρου

ΑΕΚ Έβρου:”Ο Σύλλογος μας μόνο κομπάρσος δεν πρέπει να θεωρείται στα τοπικά πρωταθλήματα και δυστυχώς παρατηρούμε ότι η ίδια η παρουσία ΤΗΣ ενοχλεί”

Μετά την ανακοίνωση του Α.Ο.Ιπποκράτη για την διαιτησία στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου  σήμερα το μεσημέρι ήρθε να προστεθεί στους “παραπονούμενους” και η ΑΕΚ Έβρου. Οι νεοφώτιστοι εξέφρασαν μέσα από την ανοικτή επιστολή πριν από λίγο την δυσαρέσκεια τους προς τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης στις Καστανιές κ. Στρατούδη Β. ενώ στην προηγούμενη (σ.σ. 1η) αγωνιστική η Α.Ε.Διδυμοτείχου ήταν αυτή που είχε παράπονα!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Α.Ε.Κ Έβρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία του κ. Στρατούδη Β. στον αγώνα με τον Άρδα Καστανεών(εξαιρετική η παρουσία των δύο βοηθών). Σ’ ένα ματς ,που κανένα παράπονο δεν υπάρχει απ’ τη γηπεδούχο ομάδα η οποία κέρδισε δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα θέλαμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Σύλλογος μας μόνο κομπάρσος δεν πρέπει να θεωρείται στα τοπικά πρωταθλήματα και δυστυχώς παρατηρούμε ότι η ίδια η παρουσία ΤΗΣ ενοχλεί. Παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε με επιμονή και υπομονή ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο διατηρώντας πάντα την επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες σε περίπτωση που συνεχίσει να παίζεται το ίδιο έργο, τόσο ενδογηπεδικά (βλ. διαιτησίες) όσο και εξωγηπεδικά (βλ. αυστηρά πρόστιμα).


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Οκτώβριος 15, 2018 20:31

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter