Παραιτήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Ναλμπάντης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Δεκεμβρίου, 2022 09:33

Παραιτήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Ναλμπάντης

Την παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη από Αντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ και από περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπη για προσωπικούς λόγους γνωστοποιεί η Περιφέρεια ΑΜΘ δημοσιεύοντας και την δήλωση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου:

Με συγκίνηση δέχτηκα στο γραφείο μου τον κ. Κώστα Ναλμπάντη με αφορμή την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από τις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας ΑΜΘ και του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης.

Με τον Κώστα Ναλμπάντη μας συνδέει μακρά φιλία βασισμένη σε αισθήματα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.


Στα πλαίσια της κοινής μας θητείας, τόσο στον πρώτο βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Κομοτηνής, όσο και στο δεύτερο βαθμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ, είχαμε πάντα πολύ καλή συνεργασία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων και δράσεων.  Ταυτόχρονα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα και να εκτιμήσω την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος του, ενώ σε δύσκολες στιγμές της αυτοδιοικητικής μου πορείας, ήταν πάντοτε Παρών.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την προσφορά του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Δεκεμβρίου, 2022 09:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV