Παραίτηση του προέδρου του ΟΛΑ Κ. Χατζημιχαήλ με αιχμές

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Νοεμβρίου, 2023 10:57

Παραίτηση του προέδρου του ΟΛΑ Κ. Χατζημιχαήλ με αιχμές

Παραιτείται από την θέση του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ) ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο κείμενο της ανάρτησης αφήνει αιχμές για τους λόγους της παραίτησής του αναφέροντας πως αποχωρεί «όπως του ζητήθηκε» ενώ δηλώνει πως αποχωρεί «ανήσυχος για το μέλλον και προβληματισμένος για την εμπέδωση του μοναδικού στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου του λιμένα, αγωνία την οποία είχα έγκαιρα επικοινωνήσει».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Εν μέσω καταστάσεων που συνιστούν τροχοπέδη για τη συνέχιση του εθνικά σημαντικού έργου του Οργανισμού και δεν συνάδουν με τη δική μου στάση ζωής, υπέβαλα, όπως μου ζητήθηκε και όπως είχα ενημερώσει αρμοδίως ότι θα πράξω, την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.


Υπηρέτησα με συνέπεια, αυταπάρνηση & αξιοπρέπεια το εθνικό συμφέρον στην πιο δυναμική περίοδο της εκατό-πενήντα-τριάχρονης ιστορίας του λιμένα Αλεξανδρούπολης, προτάσσοντας την ανάδειξη της περιοχής και τη δημιουργία σημαντικού γεωπολιτικού αποτυπώματος της Ελλάδος στην Ανατολική Ευρώπη!

Νιώθω υπερήφανος, μεταξύ άλλων, για τον μετασχηματισμό επί των ημερών της προεδρίας μου του λιμένα Αλεξανδρούπολης σε διεθνές κόμβο στρατιωτικών logistics καθιστώντας τον ζωτική στρατηγική υποδομή της διεθνούς ασφάλειας καθώς και για την εκτίναξη των εμπορικών του δραστηριοτήτων!

Αποχωρώ ανήσυχος για το μέλλον και προβληματισμένος για την εμπέδωση του μοναδικού στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου του λιμένα, αγωνία την οποία είχα έγκαιρα επικοινωνήσει».


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Νοεμβρίου, 2023 10:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV