Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Συντάκτης Νewsroom 28 Αυγούστου, 2019 13:29

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Πραγματοποιήθηκε εχθές, Τρίτη 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων στο Διδυμότειχο

Μετά τις ορκωμοσίες  των δημοτικών αρχών στους δήμους Ορεστιάδας, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και στον Δήμο Διδυμοτείχου.

Όπως έγινε στις αντίστοιχες ορκωμοσίες και χθες παραβρέθηκαν στην τελετή οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος και Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης περνώντας και σε αυτήν την ορκωμοσία το μήνυμα της αλληλουποστήριξης των δήμων του Έβρου. Ακόμα το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού.

Ο νέος δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην ομιλία του ευχαριστησε τους δημάρχους των περασμένων ετών Παρασκευά Πατσουρίδη και Χρήστο Τοκαμάνη οι οποίοι θα συμμετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο και ανέφερε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με σκοπό την καλυτέρευση του δήμου. Ακόμη αναφέρθηκε στο μήνυμα των δημοτών με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε νέα πρόσωπο περνώντας ξεκάθαρα το μήνυμα της ανανέωσης στην ηγεσία του δήμου.


Συντάκτης Νewsroom 28 Αυγούστου, 2019 13:29

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV