Οργανώνονται στο Διδυμότειχο για το “Μακεδονικό”

Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουλίου, 2018 11:47

Οργανώνονται στο Διδυμότειχο για το “Μακεδονικό”

Εθνικά απαράδεκτη η συμφωνία  των Πρεσπών  λέει ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου “Ακρίτες” από το Διδυμότειχο ,που ξεκινά συλλογή υπογραφών για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου “Ακρίτες”  θα προβεί στη συλλογή υπογραφών από μέλη και φίλους του Συλλόγου και συντοπίτες στο Βόρειο Έβρο για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος τις οποίες και θα υποβάλλει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Β.ΕΒΡΟΥ ”ΑΚΡΙΤΕΣ”

Στο Διδυμότειχο σήμερα στις 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:30 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Πολιτών Β.Έβρου αφού συνήλθε εν απαρτία και συζήτησε για το ζήτημα της Ελληνικής Μακεδονίας που υπογράφηκε επίσημα στις 17-06-2018 από τους Υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών στο χωριό Ψαράδες Πρεσπών αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Θεωρεί την παραπάνω συμφωνία εθνικά απαράδεκτη.
  • Αποφασίζει να προβεί στη συλλογή υπογραφών από μέλη και φίλους του Συλλόγου και συντοπίτες στο Β.Έβρο για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος τις οποίες και θα υποβάλλει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Εμείς οι ΑΚΡΙΤΕΣ του Β.Έβρου, ενώνουμε τον Αγώνα με όλους τους φορείς και Έλληνες πολίτες που υπερασπίζονται την Ελλάδα, θωρακίζουν την Ελληνική ψυχή και εξασφαλίζουν την Ελληνική συνέχεια.

Η Μακεδονία ήταν και θα είναι πάντα Ελλάδα! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

O  Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας

Ευάγγελος  Καλαϊτζής           Βασίλειος   Καραφεϊζης


Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουλίου, 2018 11:47

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV