Ορεστιάδα:Διατρανώθηκε το αίτημα της επιστροφής των στρατιωτικών με την μαζική συγκέντρωση

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Μάρτιος 11, 2018 20:30

Ορεστιάδα:Διατρανώθηκε το αίτημα της επιστροφής των στρατιωτικών με την μαζική συγκέντρωση

Μαζική ήταν η συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Ηχηρό μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης έστειλαν σύλλογοι ,φορείς και απλοί πολίτες οι οποίοι  βρέθηκαν στη κεντρική πλατεία της πόλης σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης ! Το συμβολικό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης δόθηκε χωρίς αμφιβολία προς κάθε κατεύθυνση με επιτυχία !

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν πολιτιστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα  ξεκίνησαν από την ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρήσος προς το χωριό Καστανιές όπου βρίσκονται τα ελληνοτουρκικά σύνορα και ολοκληρώθηκαν με το συλλαλητήριο στην Πλατεία Δασίου.

Οι εκατοντάδες απλοί πολίτες που συμμετείχαν έδειξαν την ανησυχία τους για την κράτηση των δύο στρατιωτικών ενώ μεγάλη σημασία έχει ότι οι εκδηλώσεις δεν είχαν καμία πολιτική χροιά καθώς οι διοργανωτές ήθελαν να δείξουν πως μεγαλύτερη σημασία έχει η απελευθέρωση του Δημήτρη και του Άγγελου από οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα  π.χ. για αυτό το λόγο δεν αναφέρθηκαν τα ονόματα των ομιλητών αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Έβρος μέλος της συντονιστικής ομάδας της εκδήλωσης “μόνο δύο ονόματα έχουν σημασία σήμερα, Δημήτρης και Άγγελος”.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Σταμάτη Γκροζούδη:

Το Ράδιο Έβρος μετέδωσε ζωντανά το συλλαλητήριο από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Μάρτιος 11, 2018 20:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter