Ορεστιάδα: Σε ποιο Δημοτικό σχολείο πρέπει να γράψετε το παιδί σας;

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάιος 4, 2018 12:08

Ορεστιάδα: Σε ποιο Δημοτικό σχολείο πρέπει να γράψετε το παιδί σας;

Με τις εγγραφές σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία να έχουν ξεκινήσει ήδη, ένα εύλογο ερώτημα πολλών γονιών είναι σε ποιο δημοτικό σχολείο πρέπει να κάνουν εγγραφή το παιδί τους.

Το σχολείο το οποίο θα πρέπει να φοιτήσει το παιδί καθορίζεται με την περιοχή που διαμένει μαζί με τους κηδεμόνες του ενώ θα πρέπει κατά την εγγραφή του στο σχολείο να προσκομίζεται μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά της εγγραφής από τον γονέα αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (στις περισσότερες περιπτώσεις ένας πρόσφατος λογαριασμός όπως ρεύματος ή σταθερού τηλεφώνου αρκεί ωστόσο είναι στην κρίση του Διευθυντή του σχολείου το έγγραφο που θα ζητηθεί).

Στην πόλη της Ορεστιάδας λειτουργούν 8 δημοτικά σχολεία. Όμως σε ποιο Δημοτικό σχολείο από αυτά πρέπει να γράψετε το παιδί σας;

Την απορία σας θα λύσει ο παρακάτω χάρτης, ο οποίος παρουσιάζει και ορίζει σχεδιαγραμματικά το Δημoτικό σχολείο που θα πρέπει να παρακολουθεί κάθε παιδί ανάλογα με την περιοχή που διαμένει:

Για μεγαλύτερη ευκρίνεια μπορείτε να δείτε τον χάρτη σε μορφή pdf πατώντας ΕΔΩ

Αναλυτικά για τις ημερομηνίες εγγραφών σε Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Αναλυτικά για τα δικαιολογητικά για την εγγραφή σε Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάιος 4, 2018 12:08

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter