Ορεστιάδα: Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα τένις – Skate park στην Νέα Ελβετία

Συντάκτης Νewsroom 21 Σεπτεμβρίου, 2022 10:03

Ορεστιάδα: Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα τένις – Skate park στην Νέα Ελβετία

Πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναφορικά με τα γήπεδα τένις της πόλης της Ορεστιάδας προέκυψαν από την χθεσινή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Το “σενάριο” για την προμήθεια μπαλονιού, ένα έργο στο “Φιλόδημος” για τα νέα γήπεδα τένις φαίνεται ότι εγκαταλείπεται, καθώς η προσθήκη αυτή στα νέα γήπεδα τένις θα είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν όψη κάποια από αυτά και αυτό θα οδηγούσε στο να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν μεγάλες διοργανώσεις και τουρνουά, διότι απαραίτητη προϋπόθεση σε τέτοιες διοργανώσεις είναι να υπάρχουν οι ίδιες κλιματολογικές συνθήκες και στα τέσσερα γήπεδα.

Αντ’αυτού προτάθηκε να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή των γηπέδων ώστε να είναι εγκαταστάσεις άριστες που να μπορούν να διεξαχθούν μελλοντικά περαιτέρω διοργανώσεις.


Κάτι νέο επίσης που προέκυψε στην χθεσινή συνεδρίαση είναι το ζήτημα του skate park που αναμενόταν να φτιαχτεί στον χώρο των παλαιών γηπέδων τένις, στην περιοχή των “Πεύκων”. Ωστόσο η νέα πρόταση θέλει τα γήπεδα τένις και σε εκείνη την περιοχή να ανακατασκευαστούν και να ξαναχρησιμοποιούνται ως γήπεδα τένις. Το σχέδιο όμως για Πάρκο σκέιτ δεν εγκαταλείπεται, καθώς αυτό αναμένεται να μεταφερθεί στην περιοχή της Νέας Ελβετίας.


Συντάκτης Νewsroom 21 Σεπτεμβρίου, 2022 10:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV