ΟΠΕΚΑ: Σήμερα πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Νοεμβρίου, 2018 09:13

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα

Στην τέταρτη καταβολή προνοιακών αναπηρικών επιδομάτων προχωρά σήμερα Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, ο ΟΠΕΚΑ, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος απονομής προνοιακών παροχών σε χρήμα, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Ειδικότερα, σήμερα καταβάλλονται σε 933 δικαιούχους τα ποσά που αντιστοιχούν στααναπηρικά τους επιδόματα. Συνολικά θα καταβληθούν 479.622 ευρώ. Οι 232 εξαυτών είναι νέοι δικαιούχοι που μπαίνουν τώρα για πρώτη φορά στο σύστημα τωντακτικών πληρωμών του ΟΠΕΚΑ. Ανάμεσά τους είναι Άτομα με Αναπηρία από το πιλοτικό πρόγραμμα της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Αχαΐας.

Υπενθυμίζεται πως έχουν προηγηθεί άλλες τρεις πληρωμές στις 31 Αυγούστου, στις 4 Οκτωβρίου και στις 30 Οκτωβρίου. Οι νέοι δικαιούχοι θα εισπράξουν αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στο άθροισματων μηνιαίων επιδομάτων που δικαιούνται, αρχής γενομένης από την πρώτη τουεπόμενου μήνα υποβολής της αίτησης έως και τον Νοέμβριο του 2018.

Οι δικαιούχοι ΑμεΑ που είχαν συμπεριληφθεί στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη πληρωμή θα εισπράξουν το ποσό που αντιστοιχεί στον μήνα Νοέμβριο. Οι 933 δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν καταχωρίσει στην ηλεκτρονική τους αίτηση.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 30 Νοεμβρίου, 2018 09:13

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV