Ομολόγησαν οι δυο δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Δεκέμβριος 4, 2018 09:04

Ομολόγησαν οι δυο δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

Οι βασικοί ύποπτοι της υπόθεσης ήταν τελικά αυτοί που έδωσαν τέλος στην ζωή της εικοσιενός έτους φοιτήτρια από το Διδυμότειχο

Ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός ήταν οι δύο δολοφόνοι της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στα ίχνη των οποίων ήρθαν οι αρχές ύστερα από την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας όπου φαινόταν πως ήταν και οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή.

Οι δολοφόνοι ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη ,σύμφωνα με τον πατέρα της, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα αφού πρώτα τους είχαν προδώσει οι αντιφάσεις στις οποίες είχαν υποπέσει κατά την κατάθεσή τους.

Η άτυχη κοπέλα έχει καταγραφεί να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της. Στη συνέχεια τα στοιχεία από κάμερες αλλά και μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, λένε ότι το λευκό βαν με την κοπέλα και τον έναν από τους δύο δράστες έκανε στάση σε καφετέρια, όπου επιβιβάστηκε και ο δεύτερος δράστης.

Παρά την ομολογία των δύο δολοφόνων αυτή τη στιγμή οι ανακριτές του Λιμενικού Σώματος δεν έχουν διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση καθώς οι δύο νεαροί επιρρίπτουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο. Ταυτόχρονα σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου. Τέλος σήμερα πρόκειται να μεταφερθεί η σορός της άτυχης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο αφού αύριο θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. 

 


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Δεκέμβριος 4, 2018 09:04

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Εγγραφείτε στο Newsletter