Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας: 1st Tennis Family Fun Day Tournament.

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 12 Νοεμβρίου, 2019 18:20

Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας: 1st Tennis Family Fun Day Tournament.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το 1st Tennis Family Fun Day Tournament από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ορεστιάδας.

Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την τύχη να παίξουν διπλό ματς και να διαλέξουν για ζευγάρι τους τον μπαμπά τους, την μαμά τους, τον αδερφό τους την αδερφή τους ή κάποιον φίλο τους. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αγώνων περισσότερο το χάρηκαν οι γονείς και το διασκέδασαν με την καρδιά τους.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους γονείς που πήραν μέρος. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο αθλητής Κυριάκος Γιατσίδης με ζευγάρι τον πατέρα του Βαγγέλη Γιατσίδη και την δεύτερη θέση ο αθλητής Χαράλαμπος Τζεπκινλής με ζευγάρι τον πατέρα του  Διαμαντής Τζεπκινλής. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές για την βοήθεια που παρείχαν στο τουρνουά. Σκοπός του τουρνουά ήταν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα οι γονείς τα αδέρφια και οι φίλοι των αθλητών και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί παίζοντας τένις και δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη στα παιδιά τους, αφού υπήρξαν γονείς που δεν είχαν ξαναπιάσει ρακέτα και δεν είχαν ξαναπαίξει τένις στην ζωή τους, φυσικά τα παιδιά το πήραν επάνω τους και διόρθωναν τους γονείς σε μικρά η μεγάλα λαθάκια που έκαναν την ώρα του αγώνα.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 12 Νοεμβρίου, 2019 18:20

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV