Ολοκληρώθηκε έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στις Φέρες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 2, 2017 11:43

Ολοκληρώθηκε έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στις Φέρες

Ολοκληρώθηκε έργο που αφορά την αντιπλημμυρική θωράκιση με αποκαταστάσεις αναχωμάτων, τεχνικών και τσιμεντοδιάβασης στην περιοχή των Φερών

Το έργο στην περιοχή των Φερών, προϋπολογισμού 980.000 ευρώ, αφορά στην κατασκευή τσιμεντοδιάβασης μήκους 150 μ. στη θέση «Μελισσοκομείο» και την απομείωση του αναχώματος σε μήκος 1.300μ., κατασκευή δύο νέων τεχνικών και μιας τσιμεντοδιάβασης μήκους 30 μ. στη θέση «Νεραϊδότοπος».

Στην περιοχή βρέθηκε εχθές, Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, και επισκέφτηκε το έργο ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά «Ενόψει της χειμερινής περιόδου ακόμη ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο ολοκληρώνεται. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου συνεχίζει τις εργασίες για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη θωράκιση της περιοχής μας, από ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όλες οι ενέργειές μας γίνονται με σχεδιασμό και μεθοδικότητα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και παρά το ότι η διαχείριση των ποταμών και η κατασκευή αναχωμάτων δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, αλλά του Υπουργείου Υποδομών, διατίθενται οικονομικοί πόροι, για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους».


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 2, 2017 11:43

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter