Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στον Βόρειο Έβρο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 22 Μαρτίου, 2019 13:14

Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στον Βόρειο Έβρο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ολοκλήρωσε με την χθεσινή του ομιλία σε ξενοδοχείο της Ορεστιάδας την περιοδεία του στον Βόρειο Έβρο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης από το πρωί βρέθηκε συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Έβρου της Νεάς Δημοκρατίας κ. Δημοσχάκη τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιο τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Μασουράκη αλλά και πολλά μέλη της ΝΟΔΕ Έβρου στο Δημαρχείο του Σουφλίου όπου είχε επαφή με τον Δήμαρχο κ. Πουλιλιό στην συνέχεια μετέβη στο τοπικό Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο δημαρχείο της πόλης όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πατσουρίδη ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού και το εργατικό κέντρο Διδυμότειχου.Τελευταίο σταθμός της περιοδείας του κ. Γεωργιάδη ήταν η πόλη της Ορεστιάδας όπου πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Μαυρίδη και συνέχισε με την πραγματοποίηση συνάντησης με επαγγελματικούς θεσμούς του Δήμου Ορεστιάδας.

Ο κ. Γεωργιάδης σε κάθε ευκαιρία εξέφρασε την πλήρη στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στις εκλογές του Μαΐου αλλά και κατά την απογευματινή του ομιλία του εξήρε το έργο του Δήμαρχου Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη το οποίο όπως είπε παρακολουθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας του άτυπα το “χρίσμα” του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας πως θα κερδίσει τις εκλογές σε όλη την επικράτεια


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 22 Μαρτίου, 2019 13:14

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV