Όλες οι εξελίξεις στον Α.Ο.Ορεστιάδας (επιδότηση, pre league,εκλογές) !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 31 Μαΐου, 2017 15:40

Όλες οι εξελίξεις στον Α.Ο.Ορεστιάδας (επιδότηση, pre league,εκλογές) !

Στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” μίλησε ο Σωτήρης Πετρόπουλος υπεύθυνος επικοινωνίας του Α.Ο.Ορεστιάδας για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον σύλλογο  !

Μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοίκησης (πρωτοδικείου) των πρασίνων επανέλαβε την θέση της διοίκησης σχετικά με την απώλεια της επιχορήγησης από τον Δήμο Ορεστιάδας επιρρίπτοντας αποκλειστική  ευθύνη στην προηγούμενη διοίκηση (παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση) .

Σχετικά με την συμμετοχή η όχι της ομάδας στην Pre League ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι ζητήθηκε να δοθεί  παράταση της ΕΟΠΕ στην ομάδα ώστε να απαντήσει στην κρίσιμη αυτή  ερώτηση   η νέα διοίκηση η οποία θα προκύψει από Γενική Συνέλευση και τις  εκλογές που θα διεξαχθούν  στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου (πιθανότερη ημερομηνία η Κυριακή 18/6/2017) !


Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας:

Το ορισμένο από το πρωτοδικείο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ορεστιάδας γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας ότι για την μη χορήγηση από τον Δήμο Ορεστιάδας της επιχορήγησης του έτους 2016, ύψους 25.000€, αποκλειστική ευθύνη φέρει το παραιτηθέν τον Δεκέμβριο Διοικητικό συμβούλιο λόγω μη ανάρτησης των απαραίτητων δικαιολογητικών στο σύστημα «Διαύγεια» και μη προσκόμισης στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου τα αντίστοιχα τιμολόγια. Παρά τις προσπάθειες, τόσο από πλευράς Δήμου όσο και από την παρούσα Διοίκηση, ήταν αδύνατη η χορήγηση των χρημάτων καθώς και η επιχορήγηση για το τρέχον έτος. Επίσης είναι αμφίβολη πλέον η μελλοντική επιχορήγηση της ομάδας από πλευράς του Δήμου

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ :

AutoGas Διαμαντής
upart
%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 31 Μαΐου, 2017 15:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV