Δηλώσεις για την απελευθέρωση του Άγγλου και του Έλληνα στρατιωτικού

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Ιανουαρίου, 2019 16:44

Δηλώσεις για την απελευθέρωση του Άγγλου και του Έλληνα στρατιωτικού

Οι πρώτες δηλώσεις για την απόφαση των αρχών για τους δύο συλληφθέντες, τον Έλληνα στρατιωτικό και τον Άγγλο μέλος ΜΚΟ, από την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα που αφορά τον Άγγλο κατηγορούμενο, στον οποίο έχει απαγορευτεί η έξοδός του από τον νομό Ιωαννίνων όπου εδρεύει η ΜΚΟ όπου εργάζεται και ο τόπος διαμονής του. Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος μετά από ένα χρόνο για τους δύο, τους οποίους βαρύνει μόνο η κατηγορία της κατασκοπείας.

Η πλευρά της υπεράσπισης δήλωσε στην κάμερα του radioevros.gr την ικανοποίηση για την απόφαση της απελευθέρωσης των δύο κρατουμένων οι οποίοι δήλωσαν αθώοι όσον αφορά το αδίκημα της κατασκοπείας. Στις απολογίες τους αιτιολογήθηκε η ύπαρξη των φωτογραφιών ενώ υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στην περιοχή για να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες σχετιζόμενες με την εργασία του Άγγλου. Σχετικά με τον Έλληνα στρατιωτικό θα υπάρξει και περαιτέρω διαδικασία που αφορά την υπηρεσία του ωστόσο δεν έχει διαταχθεί κάτι σε βάρος του μέχρι στιγμής σύμφωνα με την δικηγόρο: “αναμένεται να το δούμε στην πορεία αναλόγως πως θα προχωρήσει η ποινική διαδικασία” όπως δήλωσε.

Δείτε τις δηλώσεις στην κάμερα του radioevros.gr:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Ιανουαρίου, 2019 16:44

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV