Μεγάλη κινητοποίηση από τoυς Εβρίτες Μοτοσυκλετιστές: Αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με υποψήφια θύματα όλους μας

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 4 Αυγούστου, 2023 08:56

Μεγάλη κινητοποίηση από τoυς Εβρίτες Μοτοσυκλετιστές: Αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με υποψήφια θύματα όλους μας

Στην αυριανή προγραμματισμένη κινητοποίηση για την πάταξη του φαινομένου επικίνδυνης οδήγησης διακινητών στους δρόμους τη Θράκης συμμετέχουν και οκτώ Λέσχες Μοτοσυκλετιστών του Έβρου. Μοτοσυκλετιστές από Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Τυχερό, Φέρες και Αλεξανδρούπολη έχουν συμφωνήσει να λάβουν μέρος “στην αχρωμάτιστη αυτή δράση” και απευθύνουν κάλεσμα προς όλους.

Η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει από το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 10.00 το πρωί και θα καταλήξει στις Φέρες με συμβολική κατάληψη του δρόμου.


Ο πρόεδρος της της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) και του Moto Club Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες» Ηλίας Γρηγοράκης δημοσίευσε σχετικά:

«Η ασφαλής μετακίνηση είναι θέμα που αφορά όλους!

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με υποψήφια θύματα όλους μας!

Οι μοτοσυκλετιστές, ως η πιο ευάλωτη ομάδα στην ασυνείδητη οδήγηση, μπαίνουν μπροστά σε έναν αγώνα διεκδίκησης για ασφαλείς δρόμους και καλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες σε μια συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023, στις 10:00, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σας καλούμε όλους για να βάλουμε ένα τέλος στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων, στην ανεξέλεγκτη κίνηση των διακινητών, για πιο ασφαλείς δρόμους για εμάς και τις οικογένειες μας!

Οι Λέσχες που έχουν συμφωνήσει στην αχρωμάτιστη αυτή δράση και κάνουν το κάλεσμα είναι (κατά γεωγραφική σειρά):

  • Ε-85 Motorcycle Club Orestiada
  • Macedonian Warriors Hellas (Br. Orestiada)
  • Motorcycle Club Didymoteiho
  • Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σουφλίου ΛΕ.ΜΟΤ.Ε.Σ
  • Λέσχη Μοτοσικλετιστών Τυχερού ΛΕ.ΜΟ.Τ
  • Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Φερών
  • Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης “Οι Αγριάνες”
  • Μοτοσυκλετιστικός Οργανισμός B.A.C.A (Br. Alexandroupolis)»

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 4 Αυγούστου, 2023 08:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV