Οι Active Member έρχονται ζωντανά στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2019 11:12

Οι Active Member έρχονται ζωντανά στην Αλεξανδρούπολη

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Ιουλίου συναυλία των Active Member (Official) στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη αναβάλλεται για τις 2 Αυγούστου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: Αλλαγή ημερομηνίας συναυλίας Active Member…. Οι καιρικές συνθήκες και τα τελευταία τραγικά γεγονότα, αναγκάζουν το αγαπημένο μας συγκρότημα να μεταθέσουν το ραντεβού μας σε άλλη ημερομηνία. Η πολυαναμενόμενη συναυλία τους λοιπόν θα γίνει στις 02 Αυγούστου…. Θα περιμένουμε λοιπόν….. Ραντεβού στις 02 Αυγούστου! Στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, με την ίδια όρεξη….. Τις τελευταίες δύο μέρες δεχτήκαμε πάνω από εκατό μηνύματα από κόσμο που ενδιαφερόταν να ταξιδέψει από διάφορα μέρη της βόρειας Ελλάδας για να παρακολουθήσει τη συναυλία μας στην Αλεξανδρούπολη. Όλοι τους μας εξηγούσαν πως είναι απίστευτα δύσκολο να το τολμήσουν με αυτές τις αλλόκοτες καιρικές συνθήκες. Επίσης, μέσα μας δε σας το κρύβω, υπάρχει η σκέψη και η νοιάξη για τους ανθρώπους που θρηνούν στη Χαλκιδική ή μαζεύουν τα κομμάτια τους για να επιβιώσουν. Όλα αυτά μαζί με τις δυσοίωνες προγνώσεις για τον καιρό του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή, την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστούν οι τεχνικοί που θα ταξιδέψουν με τα φορτηγά από Αθήνα για τη συναυλία κι το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας χαλάσει αυτή η γιορτή που τόσο πολύ περιμέναμε (εδώ σας ενημερώνω ότι η συναυλία είναι δικιά μας παραγωγή κι εμείς επιλέξαμε να γίνει εκεί, δεν μας πληρώνει κάποιος και μοναδικό μέλημα μας είναι να γίνει σωστά και να ευχαριστηθούμε όλοι). Αποφασίσαμε λοιπόν να αναβάλλουμε τη συναυλία στο Πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη για την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ελπίζοντας ότι τότε θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε όπως πρέπει! Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά είναι μάλλον για καλό. Επίσης όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια προπώλησης μπορούν να τα ανταλλάξουν με εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία κι όσοι δεν επιθυμούν, ή δε μπορούν να παραβρεθούν τότε, μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ραδιόφωνα και τους ανθρώπους που δουλεύουν καιρό τώρα για τη συναυλία αυτή κι ελπίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και για τις 2 Αυγούστου. ACTIVE MEMBER

Oι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό….
Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, μια ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις!
Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενο στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που, παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα μελοποιήσει τους στίχους.
Οι μουσικοί που συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia, κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples, σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους, στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, σε ένα οδοιπορικό σε κομμάτια τους πολύ γνωστά και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, αλλά και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους….
Κατάθεση ψυχής αυτή η συναυλία. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια των Active Member. Ίσως το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ!

Θέατρο Αλτιναλμάζη
Σάββατο 13 Ιουλίου
Ώρα: 22:00-Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ
Μειωμένο ( άνεργοι, φοιτητές, μαθητές, φαντάροι): 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης,
Δημοκρατίας 230, Αλεξανδρούπολη
τηλ. 2551025446

& στο https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-altinalmazi/active-member/


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2019 11:12

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV