Ο Χρήστος Θηβαίος στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2018 10:42

Ο Χρήστος Θηβαίος στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9:15 το βράδυ.

Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί», 23 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Καλεσμένος από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, το οποίο γιορτάζει τη φετινή σεζόν 30 χρόνια δημιουργίας στην πόλη, ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με τον εξαιρετικό πιανίστα του Μάξιμο Δράκο, υπόσχεται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τονΓιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.ά. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του. Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Θα δοθεί μόνο ΜΙΑ μουσική παράσταση στη σκηνή του θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ στη Νέα Ορεστιάδα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 9:15 το βράδυ.
Εισιτήρια: €11 (προπώληση, μειωμένο) και €13 (ταμείο, κανονικό)
Η προπώληση γίνεται στο βιβλιοπωλείο “Εμμανουηλίδου”.

Νεότερη ενημέρωση:Τα εισιτήρια των 11€ έχουν εξαντληθεί και η προπώληση συνεχίζεται αποκλειστικά στο Θέατρο Διόνυσος με εισιτήρια των 13€

Για περισσότερες πληροφορίες: 2552028280 (δεν γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων).


Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2018 10:42

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV