Ο Σύλλογος “Φιλόπτωχος Αδελφότης” τίμησε τη γιορτή της μητέρας

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 18 Μαΐου, 2019 09:03

Ο Σύλλογος “Φιλόπτωχος Αδελφότης” τίμησε τη γιορτή της μητέρας

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ” τίμησε στις 12 Μαΐου 2019 το πρόσωπο της μητέρας.

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ” τίμησε στις 12 Μαΐου 2019, στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Βιέννη, το πρόσωπο της μητέρας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Όλα Όσα Σκέφτονται οι Γυναίκες”, από την νομικό και συγγραφέα κ. Μαρία Βρετοπούλου.

Το βιβλίο προλόγισαν η κ. Βασιλική Γιαντσίδου, ψυχολόγος, η κ. Μαρία Τσαβδαρίδου, γυναικολόγος και η κ. Παυλίνα Κυρμάνη, ελεύθερος επαγγελματίας, τις οποίες και ευχαριστούμε. Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος κα Ιωαννίδου Νικόλ, η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα στις μητέρες. Σε όλες τις κυρίες προσφέρθηκε ένας βασιλικός δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας στα πρόσωπα τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την συγγραφέα για την τόσο ωραία παρουσίαση τους βιβλίου της, αλλά και όλες τις φίλες/μέλη του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Εμμανουηλίδου που θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας. Ιωαννίδου Νικόλ

 

 

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 18 Μαΐου, 2019 09:03

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV