Ρ. Χατζηγιάννογλου: Δεν θα ανατραπεί το αποτέλεσμα από την επανακαταμέτρηση – Θα είμαστε παρόντες στη διαδικασία

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 18 Οκτωβρίου, 2023 13:01

Ρ. Χατζηγιάννογλου: Δεν θα ανατραπεί το αποτέλεσμα από την επανακαταμέτρηση – Θα είμαστε παρόντες στη διαδικασία

Τη βεβαιότητά του ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι που να ανατρέψει το αποτέλεσμα, εξέφρασε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο, την επομένη της ανακήρυξής του ως επανεκλεγέντα δήμαρχο από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας.

Δείτε σχετικά:

Swiss Approval

Μιλώντας τον αέρα της εκπομπής, ο κ. Χατζηγιάννογλου σχολίασε τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας κατά την οποία εκκρεμούσε η εκλογή δημάρχου στο Διδυμότειχο, υποστηρίζοντας όμως διαρκώς όλες αυτές τις μέρες πως υπάρχει λάθος αποστολή στοιχείων από τάμπλετ δικαστικής αντιπροσώπου στο Υπουργείο Εσωτερικών, και πως ο ίδιος επανεκλέγεται δήμαρχος με 65 ψήφους διαφορά, έναντι του έτερου υποψηφίου Χρήστου Τοκαμάνη. Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας με την ανακήρυξη και θυροκόλληση των αποτελεσμάτων.

Στο site του Υπουργείου Εσωτερικών όμως παραμένει έως και τώρα η λάθος πληροφορία πως δήμαρχος εκλέγεται ο κ. Τοκαμάνης:

Πλέον ο κ. Τοκαμάνης κατέθεσε αίτηση επανακαταμέτρησης προκειμένου να βεβαιωθεί για το αποτέλεσμα, κάτι που ακολούθως έπραξε και ο κ. Χατζηγιάννογλου “για να είμαστε παρόντες στη διαδικασία της καταμέτρησης, αν και είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι”. Η επανακαταμέτρηση ξεκίνησε ήδη από σήμερα 18.10.2023 και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δρομολογηθούν εξελίξεις από την πλευρά της παράταξης “Επί το Έργον” του Χρ. Τοκαμάνη, ή θα γίνει αποδεκτή η τελική απόφαση.

Ακούστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννογλου για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και για την επόμενη μέρα της νέας διοικητικής περιόδου με τον ίδιο στο τιμόνι του Δήμου Διδυμοτείχου στη νέα πενταετία:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 18 Οκτωβρίου, 2023 13:01
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV