Π. Παπαδάκης: “Να απελαθεί η Τσιγδέμ Ασάφογλου” – “Δεν την έχω δει ποτέ την κυρία, δεν τη γνωρίζω” για την Γαλάτω Αλεξανδράκη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 10 Ιουνίου, 2024 12:59

Π. Παπαδάκης: “Να απελαθεί η Τσιγδέμ Ασάφογλου” – “Δεν την έχω δει ποτέ την κυρία, δεν τη γνωρίζω” για την Γαλάτω Αλεξανδράκη

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό της στον Έβρο φτάνοντας στην 3η θέση, βγαίνει μάλιστα σημαντικά ενισχυμένη σε σχέση με τις περσινές εθνικές εκλογές αφού και σε απόλυτους αριθμούς είναι το μοναδικό κόμμα που αύξησε τους ψηφοφόρους του, ενώ όλα τα άλλα έχουν απώλειες. Καλεσμένος στο “Εβροσκόπιο“, στο Ράδιο Έβρος, ο βουλευτής Έβρου Πάρης Παπαδάκης σχολίασε αρχικά πως “ο Ελληνικός λαός έδειξε το δρόμο“, δηλώνοντας ευχαριστημένος για την εξέλιξη αυτή. “Υποκομματίδιο” χαρακτήρισε το κόμμα “Φωνή Λογικής” της Αφροδίτης Λατινοπούλου και “δεκανίκι της ΝΔ εις βάρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ“, ενώ την αποχή “μεγάλο αγκάθι“.

Ερωτηματικά για εκλογή της Γαλάτως Αλεξανδράκη στην Ευρωβουλή

Σχετικά με την εκλεγμένη πλέον Ευρωβουλευτή της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” Γαλάτω Αλεξανδράκη, η οποία φέρεται να είναι Εβρίτισσα και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Παπαδάκης δήλωσε άγνοια για την ύπαρξή της: “Σας μιλάω ειλικρινά δεν την έχω δει ποτέ την κυρία, δεν την γνωρίζω, σίγουρα δεν μένει εδώ, στην Αλεξανδρούπολη, αν έχει καταγωγή από δω“, δήλωσε, προκαλώντας ερωτηματικά για την εκλογή της με πάνω από 51.105 σταυρούς στη 2η θέση πανελλαδικά καταλαμβάνοντας μία έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά τον κ. Φράγκο Εμμανουήλ με 110.069.


Έπρεπε να απελαθεί “χθες” η κ. Ασάφογλου του ΚΙΕΦ

Η συζήτηση οδηγήθηκε αναπόφευκτα και στην επικράτηση του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, αλλά και στη σαφή δήλωση της Προέδρου του κ. Τσιγδέμ Ασάφογλου πως “ο κάθε μειονοτικός που πήγε στην κάλπη και ψήφισε το DEB είπε: Είμαι Τούρκος“. Ο κ. Παπαδάκης ήταν κατηγορηματικός: “Γι΄ αυτή την κυρία θα έπρεπε χθες να αφαιρεθεί η Ελληνική Ιθαγένεια και να απελαθεί“, δήλωσε, υποστήριξε δε πως “φταίει ο Άρειος Πάγος” που έδωσε την άδεια στο συγκεκριμένο κόμμα να λάβει μέρος στις εκλογές. Πάντως επί του παρόντος, πιστεύει πως “δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί τους χαϊδεύουν με σκοπό να υφαρπάξουν ψήφους“.

Αναλυτικά:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 10 Ιουνίου, 2024 12:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV