Κώστας Γκατσιούδης: Ο Γρηγόρης έχει τσαγανό και είναι έτοιμος για τα δύσκολα – Πατέρας και γιος στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 18 Ιουνίου, 2024 14:12

Κώστας Γκατσιούδης: Ο Γρηγόρης έχει τσαγανό και είναι έτοιμος για τα δύσκολα – Πατέρας και γιος στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη

Με ατομικό ρεκόρ και καλές προοπτικές για το μέλλον, ο Γρηγόρης Γκατσιούδης κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στον Ακοντισμό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που έγινε στην Πάτρα (15-16.06.2024). Μάλιστα το μετάλλιο του απένειμε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και μέλος στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ο Κώστας Γκατσιούδης… Με αφορμή αυτό το γεγονός, πατέρας και γιος, παραχώρησαν την πρώτη κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή Εβροσκόπιο, καλεσμένοι στο studio του Ράδιο Έβρος.

Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις το γιο σου Πανελληνιονίκη σε μια κατηγορία πολύ ευαίσθητη και πολύ δύσκολη. Το θετικό είναι ότι ξεπέρασε τον εαυτό του στον κυριότερο αγώνα της χρονιά του. Αυτό δείχνει ότι έχει τσαγανό και είναι έτοιμος για τα δύσκολα“, ανέφερε αρχικά ο Κώστας Γκατσιούδης.

Swiss Approval

Η συζήτηση εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα, αναδεικνύοντας και θέματα προπονήσεων, ελλείψεων και παραλείψεων στην περιοχή – “οι συνθήκες έχουν πάει προς το χειρότερο” υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γκατσιούδης. “Θα ήθελα να έχω σίγουρα ένα γήπεδο γιατί δεν γίνεται όλη μέρα με μπαλάκια να προσπαθείς να ρίξεις στον τοίχο“… περιέγραψε ο 16χρονος Γρηγόρης τον τρόπο που προπονείται, ενώ για πραγματική χρήση ακοντίου “κατεβαίνουμε στην Αλεξανδρούπολη“, είπε.

Οι δυο τους απηύθυναν, μεταξύ άλλων, μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, ο Γρηγόρης αποκάλυψε και τα μελλοντικά του σχέδια, ανατρεπτικά ομολογουμένως: “θέλω να σπουδάσω ψυκτικός, μηχανολογία“, δήλωσε, αλλα “και θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου στο στίβο, δεν θα το αφήσω“.

Τον Γρηγόρη Γκατσιούδη, τον οποίο προπονεί ο Σάκης Τσιτσιμάκας στο Σύλλογο “Μυρμιδόνες Διδυμοτείχου” – ο προπονητής που οδήγησε και τον Κώστα Γκατσιούδη στις μεγάλες νίκες – θα τον συναντήσουμε ξανά στις 7 Ιουλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και αμέσως μετά στο Ευρωπαϊκό, με τις ευχές όλων για νέες, μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικά:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 18 Ιουνίου, 2024 14:12
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV