Ο Δημήτρης Κολιός νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 8 Σεπτεμβρίου, 2019 20:09

Ο Δημήτρης Κολιός νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Ο Δημήτρης Κολιός εξελέγη νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης ύστερα από πρόταση της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη.

Ο κ. Κολιός εξελέγη με τη διαδικασία της κάλπης παρά την απουσία άλλης υποψηφιότητας ύστερα από σχετική ένσταση που υπέβαλε η αντιπολίτευση.Έτσι με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο κ. Κολιός συγκέντρωσε 22 ψήφουν έναντι 16 λευκών και ενός άκυρου.

Στην συνέχεια το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κλήθηκε να ψηφίσει την πρόταση της παράταξης του κ. Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες” για την θέση του Αντιπροέδρου που ήταν αυτή του κ. Κυριακίδη Ευθύμιου ο οποίος συγκέντρωσε 22 ψήφους έναντι 16 λευκών και ενός άκυρου.

Η τρίτη δύναμη του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ΑΝΑ.Σ.Α με επικεφαλής τον κ.Μιχαηλίδη, πρότεινε για τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Πασσιά Γεώργιο την οποία και κατέλαβε.

Ο κ.Κολιός λίγα λεπτά μετά την εκλογή του δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, ήταν ένα μεγάλο ποσοστό και αυτό θα πρέπει να πω ότι με κάνει να χαίρομαι ακόμα περισσότερο, να έχω μεγαλύτερη ευθύνη, και θα πρέπει να πω ένα μόνο πράγμα.
Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό και για όλο το δημοτικό συμβούλιο και για το κύρος του, το επίπεδο του που έχει κρατήσει, για τη στάση που έχουν κρατήσει οι δημοτικοί σύμβουλοι.Θέλω να τους ευχαριστήσω και να υποσχεθώ ότι ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης με πολύ πάθος και με όλη μου την ψυχή θα προασπιστώ τα συμφέροντα των δημοτών μας και του Δήμου μας.


Συντάκτης Νewsroom 8 Σεπτεμβρίου, 2019 20:09

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV