“Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom Οκτώβριος 10, 2017 11:19

“Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη

Η παράσταση “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα έρχεται σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη

Έρχονται σύντομα κληρώσεις εισιτηρίων! Για λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι στο radioevros.gr και στο Ράδιο Έβρος 97,1!

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του Ιουλίου Βέρν  “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Φιλέα Φογκ τον δημοφιλή ηθοποιό Χάρη Ρώμα.

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο “Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρούτζ” οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι έχει κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα “ζωντανέψει” στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον Φιλέα Φογκ που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ΗΜΕΡΕΣ θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο  Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φογκ (Χάρης Ρώμας) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ  μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν:

Διδυμότειχο: στο Θέατρο “Ορφέας”, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρες 5:30 μ.μ. και 7:30 μ.μ.

Ορεστιάδα: στο Θέατρο “Διόνυσος”, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρες 5:30 μ.μ. και 7:30 μ.μ.

Αλεξανδρούπολη: στο Δημοτικό Θέατρο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρες 12:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων:
Αλεξανδρούπολη: βιβλιοπωλείο “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ”
Διδυμότειχο: βιβλιοπωλείο “ΓΝΩΣΗ”
Ορεστιάδα: βιβλιοπωλείο ” ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ”

Προπώληση 9 ευρώ – Ταμείο 10 ευρώ (ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ) 

Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων: 6944 283935 & 697 3056635
"Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες"

Συντάκτης Νewsroom Οκτώβριος 10, 2017 11:19

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter