Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Φώτη Δόμπα: Χάλκινο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – Η πρώτη του συνέντευξη μόλις γύρισε απ’ τη Μάλτα

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 30 Νοεμβρίου, 2022 13:15

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Φώτη Δόμπα: Χάλκινο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – Η πρώτη του συνέντευξη μόλις γύρισε απ’ τη Μάλτα

Άρτι αφιχθείς από τη Μάλτα, όπου απέσπασε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων – Κορασίδων, ο πρωταθλητής Φώτης Δόμπας, μαζί με την “ψυχή” του Αθλητικού Κέντρου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ορεστιάδας και προπονητή του Χρήστο Σαπαρίδη, στην πρώτη τους συνέντευξη μετά τη μεγάλη επιτυχία καλεσμένοι στο Εβροσκόπιο στο Ράδιο Έβρος. Από πέντε ετών ο Φώτης ασχολείται με το άθλημα, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, όπως κάνει και ο μικρότερος αδερφός του Βασίλης. Οικογενειακή παράδοση στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, με τον Φώτη να εξελίσσεται διαρκώς, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε στη Μάλτα από 25 έως 28 Νοεμβρίου, ο Φώτης Δόμπας κατάφερε την 3η θέση Χάλκινο Μετάλλιο – και μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή, πρώτη χώρα με τα περισσότερα μετάλλια στη συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή διοργάνωση: 2 Χρυσά, 4 Αργυρά και 5 Χάλκινα. Προηγήθηκε το Χρυσό Μετάλλιό του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο και του έδωσε το “διαβατήριο” για τη συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό.


“Ειναι χαρά και τιμή που βγήκα τρίτος”

Επόμενοι στόχοι του, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η επαγγελματική του αποκατάσταση ως Γυμναστής, εφόσον ολοκληρώσει σπουδές σε ΤΕΦΑΑ. Τώρα, φοιτώντας στην Γ΄ Γυμνασίου, τα μόρια που συγκεντρώνει για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις τον διευκολύνουν και τον οδηγούν πιο κοντά στους στόχους του για το μέλλον. Φαίνεται ένα προσγειωμένο παιδί, με ρεαλιστικούς στόχους, βλέμμα καθαρό και νου υγιή εν σώματι υγιεί. Αυτό που πρεσβεύει και το άθλημα που υπηρετεί – ΤΑΕ (τεχνικές με τα πόδια) ΚΒΟ (τεχνικές με τα χέρια) ΝΤΟ (συνδυασμός σώματος με πνεύμα) – προσπαθεί να το επιβεβαιώνει διαρκώς, με την πολύτιμη συμβολή του προπονητή και εμψυχωτή του Χρήστου Σαπαρίδη. Ενός ανθρώπου που έφερε το πρώτο Ολυμπιακό Μετάλλιο στην Ελλάδα με τη Μόρφω Δροσίδου και άλλες πολλές, αμέτρητες νίκες με αθλητές του πάντα στην πρώτη γραμμή και περίπου 50 Χρυσά Μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ακούστε (και δείτε) αναλυτικά:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 30 Νοεμβρίου, 2022 13:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV