Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Το προσωπικό της Μ.Ε.Ν.Ν. έσωσε βρέφος από βέβαιο θάνατο

Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2019 10:41

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Το προσωπικό της Μ.Ε.Ν.Ν. έσωσε βρέφος από βέβαιο θάνατο

Η άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του νοσηλευτικού και Ιατρικού Προσωπικού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών αποδείχθηκε σωτήρια για ένα βρέφος μόλις 18 ημερών

Πριν λίγες ημέρες, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το προσωπικό της Μ.Ε.Ν.Ν. παρέλαβε το νεογνό σε προθανάτια κατάσταση και μετά από συντονισμένη υπερπροσπάθεια κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Το βρέφος, που διαγνώστηκε από τους γιατρούς της Μ.Ε.Ν.Ν. με σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια και στην συνέχεια διακομίστηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, χειρουργήθηκε επιτυχώς και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τα συγχαρητήρια για την άμεση αντίδραση που κυριολεκτικά έσωσε τη ζωή του νεογνού δίνει στο προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών με σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του  Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης:

«Συγχαρητήρια στη Μ.Ε.Ν.Ν. του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης»

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συγχαίρει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών: την 5/10/2019 παρέλαβαν νεογνό 18 ημερών σε προθανάτια κατάσταση αντέδρασαν άμεσα αποτελεσματικά κατορθώνοντας να το ανανήψουν μετά από συντονισμένη υπερπροσπάθεια, διέγνωσαν σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια και το διακόμισαν επειγόντως στο Ωνάσειο Καρδιοειρουργικό Κέντρο όπου και χειρουργήθηκε επιτυχώς και συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το προσωπικό της μονάδας απέδειξε για μια ακόμη φορά το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και τις ικανότητές του.


Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2019 10:41

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV