Νίκη με γκολ στα τελευταία λεπτά για τον Ορέστη στο Νεοχώρι

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Νοεμβρίου, 2019 19:39

Νίκη με γκολ στα τελευταία λεπτά για τον Ορέστη στο Νεοχώρι

Ο Α.Ο.Νεοχωρίου τις ευκαιρίες ο Ορέστης Ορεστιάδας την νίκη!

Ο Α.Ο.Νεοχωρίου υποδέχθηκε σήμερα τον Ορέστη Ορεστιάδας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας “Super Market Ναλιτζή” της ΕΠΣ Έβρου. Οι γηπεδούχοι ήταν γενικά καλύτεροι κατά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που πήγαν στο Νεοχώρι με σοβαρές απουσίες (οκτώ βασικοί έλειπαν) πήραν τελικά την νίκη με το γκολ του Παπαζήση λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα μετά από λάθος γύρισμα του Καπετανκωνσταντή.

Λεπτό προς Λεπτό:
5΄Σουτ του Μπακογιάννη περνάει αόυτ!
8΄Σούτ του Μοσινιάν μέσα από την περιοχή βρίσκει σε σώμα και περνάει κόρνερ.
23΄Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ναλμπάντη για τον Αλεξακούδη που στο 1ο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα ψηλά άουτ.
25΄Σουτ του Μπακογιάννη από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Δερνεκξής!
26΄Εκτέλεση φάουλ του Ναλμπάντη από πλάγια αριστερά ο Δήμου πιάνει την πρώτη κεφαλιά – πάσα από το δεύτερο δοκάρι προς την καρδιά της άμυνας όπου ο Δημητριάδης κάνει την δεύτερη κεφαλιά πέφτει και αποκρούει εντυπωσιακά ο Γαλής σε κόρνερ!
37΄Σουτ του Κυλιτζίδη μπλοκάρει με ασφάλεια ο Γαλής!
Ημίχρονο:
5ο΄ Σουτ του Ναλμπάντη , ελέγχει ο Γαλής και αφήνει να περάσει άουτ!
58′ Ο Ναλμπάντης εκτελεί κόρνερ από αριστερά ο Γαλής διώχνει με τον Νικολάου να πιάνει με δύναμη σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ!
61΄Ωραίο σουτ Μπακογιάννη ο Δερνεκξής αποκρούει εντυπωσιακά στο δεξί γάμα του σε κόρνερ!
65΄Εκτέλεση κόρνερ του Νάκου από δεξιά ο Δημητριάδης βρίσκει στην καρδιά της άμυνας την μπάλα αυτή πάει πίσω στο δεύτερο δοκάρι στον Μπακογιάννη που κάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ!
70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσακίρη έξω από την περιοχή και από καλή θέση αποκρούει σε κόρνερ ο Γαλής , το εκτελεί προς την εστία ο Ναλμπάντης αποκρούει και πάλι ο Γαλής!
73΄Ωραίο σουτ του Ρουσίδη απο δεξιά περνάει άουτ!
75΄Ακόμα ένα σουτ του Ρουσσίδη από δεξιά αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Γαλής.
82΄Ωραία σέντρα του Παπαζήση για τον Μπακογιάννη αυτός από ελαφρώς αριστερά διαγώνια θέση πιάνει την κεφαλιά ψαράκι αποκρούει όμως εντυπωσιακά ο Δερνεκξής σε κόρνερ!
87΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Λάθος γύρισμα του Καπετάνκωνσταντή προς τα πίσω με το κεφάλι η μπάλα πάει στον Παπαζήση ο οποίος  από δεξιά μέσα στην περιοχή κάνει το σουτ νικώντας τον Δερνεκξή!

Τελικό Σκορ: Α.Ο.Νεοχωρίου – Ορέστης Ορεστιάδας 0-1

Το στραγάλι: Δύσκολο το παιχνίδι με αρκετή ένταση κατά διαστήματα , δεν υπέπεσε σε σοβαρά λάθη ο Παπάς, κανένα πρόβλημα και για τους βοηθούς του Τερζόπουλο και Κυριαζή.

MVP: Ο Ερρίκος Μπακογιάννης μπορεί να μην σκόραρε σήμερα (είχε σερί 3 αγωνιστικών που σκόραρε σε κάθε ματς σύνολο 6 γκολ) αλλά ήταν και πάλι καταλυτικός για την ομάδα του ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ορέστη ήταν μέσα σε κάθε φάση που δημιούργησε η ομάδα του, μόνιμος κίνδυνος για τον αντίπαλο και έδωσε λύσεις την ώρα που έλειπαν πολλοί βασικοί από την ενδεκάδα!

Α.Ο.Νεοχωρίου (Βαγγέλης Γιατσίδης): Δερνεκξής, Αλεξακούδης, Δροσίδης, Δημητριάδης, Καπετάνκωνσταντής, Κυλιτζίδης, Δήμου (78΄Παπαδόπουλος), Τσακίρης, Μοσινιάν (55′ Ρουσσίδης), Ναλμπάντης, Νικολάου (7ο΄Κώστογλου)

Ορέστης Ορεστιάδας (Παναγιώτης Ντουμανάκης): Γαλής, Λουλούδης, Τσουκάρης (71΄Παπαζήσης), Χριστακίεφ, Νάκου (92΄Δημητριάδης), Μπακογιάννης, Θεμελής, Σιγρέκης (90′ Ντουμανάκης), Φούσκας, Τσομπανούδης (54΄Γκαλογιάν)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 16 Νοεμβρίου, 2019 19:39

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV