Αναστάτωση στο Διδυμότειχο με νεκρό βρέφος

Συντάκτης Νewsroom 17 Μαΐου, 2024 08:03

Αναστάτωση στο Διδυμότειχο με νεκρό βρέφος

Νεκρό μεταφέρθηκε από τους γονείς του βρέφος περίπου 4 μηνών σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του άτυχου βρέφους διαπίστωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και άμεσα το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Νεότερη ενημέρωση 10:00:


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, το αγοράκι διεκομίσθη στο Νοσοκομείο γύρω στις 7 το πρωί ήδη νεκρό. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από το προσωπικό του νοσοκομείου ωστόσο το βρέφος δεν επανήλθε. Όπως ανέφερε η μητέρα του βρέφους, η ίδια το είχε ταΐσει το βράδυ και στην συνέχεια εντόπισε το παιδί το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του με αφρούς στο στόμα.

Η οικογένεια του βρέφους ανήκει στην μουσουλμανική μειονότητα του Διδυμοτείχου και το περιστατικό φέρει πολλές ομοιότητες με παρόμοιο περιστατικό με νεκρό βρέφος που βρέθηκε νεκρό πριν μερικούς μήνες, τον Ιανουάριο. Και σε εκείνη την περίπτωση, το άτυχο βρέφος ήταν 4 μηνών, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια αιτία θανάτου ήταν η εισροή γάλακτος στην αναπνευστική οδό. Σε εκείνη την περίπτωση μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, ήταν το δεύτερο περιστατικό στην οικογένεια καθώς το μεγαλύτερο αδερφάκι σε ηλικία μόλις 3,5 μηνών, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από δαγκώματα τρωκτικών (αναλυτικά δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Άλλο ένα κοινό των δύο περιστατικών είναι ότι και οι δύο οικογένειες ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα ενώ πληροφορίες του radioevros.gr κάνουν λόγο και για συγγένεια των δύο οικογενειών. Μέχρι πάντως και αυτήν την ώρα οι συγγενείς του βρέφους έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο και θρηνούν για τον θάνατο του μωρού.

Τέλος, αναμένεται τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους να γίνουν γνωστά μετά την νεκροψία – νεκροτομή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Νewsroom 17 Μαΐου, 2024 08:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV