Αποκλειστικό: Τα νέα ονόματα που έρχoνται στην σκηνή του “Άρδα 2023”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιουνίου, 2023 15:31

Αποκλειστικό: Τα νέα ονόματα που έρχoνται στην σκηνή του “Άρδα 2023”

Μετά τον Γιώργο Σαμπάνη, που θα ανοίξει την φετινή 27η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2023 το radioevros.gr αποκαλύπτει τα νέα ονόματα που θα βρεθούν στην σκηνή του Άρδα

Η Ελένη Φουρέιρα θα ανέβει στην σκηνή του Άρδα το Σάββατο 29 Ιουλίου και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό! Την παρουσία της στην 27η Συνάντηση Νέων γνωστοποίησε η ίδια, ως σταθμό της μεγάλης της καλοκαιρινής περιοδείας στην Ελλάδα «Reborn Tour» και επιβεβαιώνουν και αποκλειστικές πληροφορίες του radioevros.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Φουρέιρα αναμενόταν να εμφανιστεί στην περσινή διοργάνωση του φεστιβάλ, ωστόσο η συναυλία της ακυρώθηκε “για λόγους υγείας” – όπως και κάποιες ακόμα εμφανίσεις της σε άλλους σταθμούς της περσινής της περιοδείας στην συνέχεια – και στην θέση της εμφανίστηκαν οι Anastasia και Onirama. Ίσως από τύχη – ή και όχι – , η φετινή της εμφάνιση προγραμματίστηκε και πάλι για την προτελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, το Σάββατο.

Swiss Approval

Πως συστήνεται η περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα «Reborn Tour», στα πλαίσια της οποίας θα βρεθεί και στον Άρδα:

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, επιστρέφει στη σκηνή με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή!

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε στις 27 Μαΐου από την Αθήνα και το Κατράκειο Θέατρο και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Στις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα θα είναι μαζί της ο FY, ενώ σε κάποιες από αυτές θα υπάρχουν guests – έκπληξη.

—-

Οι εκπληκτικοί Locomondo θα ανέβουν φέτος στην σκηνή της 27η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2023 στις Καστανιές!

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την εμφάνισή του στην σκηνή του Άρδα την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, την Πέμπτη 27 Ιουλίου:

Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και οι Locomondo είναι “παλιοί γνώριμοι” του φεστιβάλ καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν στην σκηνή πλάι στις όχθες του Άρδα.

Με αυτές τις προσθήκες το πρόγραμμα που έχει αποκαλύψει το radioevros.gr εώς τώρα για τρεις από τις πέντε ημέρες του φεστιβάλ έχει ως εξής:

1η ημέρα Τετάρτη 26 Ιουλίου – Γιώργος Σαμπάνης

2η ημέρα Πέμπτη 27 Ιουλίου – Locomondo

4η ημέρα Σάββατο 29 Ιουλίου – Ελένη Φουρέιρα

Σημειώνεται ωστόσο πως παρά το γεγονός ότι απομένει ένας μόλις μήνας για το φεστιβάλ ακόμα η διοργάνωση του φεστιβάλ δεν έχει προχωρήσει επίσημα στην ανακοίνωση ονομάτων ωστόσο επιβεβαίωσαν την παρουσία των Locomondo σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιουνίου, 2023 15:31
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV