Τα νέα ονόματα της Συνάντησης Νέων – Άρδας 2024

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Ιουνίου, 2024 11:35
Swiss Approval

Τα νέα ονόματα της Συνάντησης Νέων – Άρδας 2024

Νέα ονόματα προστίθενται και ολοκληρώνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της «28ης Συνάντησης Νέων – Άρδας 2024».

Ήδη το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ αποκάλυψε ήδη πως φέτος στην σκηνή του Άρδα θα βρεθούν οι Πυξ Λαξ, Πάνος Μουζουράκης, Toquel – μπορείτε να δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ – στην συνέχεια έγιναν γνωστά τα ονόματα της Ήβης Αδάμου και Marseaux – το θέμα ΕΔΩ – και πλέον τα νέα ονόματα που ολοκληρώνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Άρδα: Ματούλα Ζαμάνη, Μωρά στη φωτιά, Χίλια Χρόνια.

Οπότε, στις εκδηλώσεις για την «28η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2024», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 24 – 28 Ιουλίου θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Πυξ Λαξ, Πάνος Μουζουράκης, Ματούλα Ζαμάνη, Toquel, Ήβη Αδάμου, Marseaux, Μωρά στη φωτιά, Χίλια Χρόνια, γνωστοί Djs και πολλοί άλλοι.


Σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Πρωινή Περιπολία” μίλησε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ευαγγελία Μπραϊκούδη, και μίλησε και για την – αρχικά γραπτή – διάψευση δημοσιεύματος που ανέφερε τον Νίκο Κοκλώνη ως παρουσιαστή τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει κανένας παρουσιαστής στην φετινή διοργάνωση. Εξήγησε επίσης ότι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχει ήδη ολοκληρωθεί ενώ μένει η ετοιμασία των παράλληλων εκδηλώσεων.

Μόνο μερικές μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της 28ης Συνάντησης Νέων ΑΡΔΑΣ 2024, θα θέλαμε να προβούμε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Υπέπεσαν στην αντίληψή μας δημοσιεύσεις σχετικά με την ανάθεση της παρουσίασης του Φεστιβάλ του Άρδα σε γνωστό Έλληνα παρουσιαστή, με τον οποίον ουδέποτε ήρθαμε σε επαφή.

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν είναι αρμοδιότερος για την διοργάνωση του Φεστιβάλ ΑΡΔΑ, από τον ίδιο τον Δήμο Ορεστιάδας, που φέτος στο μεταίχμιο της κατάργησης του νομικού προσώπου της ΔΗΚΕΠΑΟ, ανέλαβε την «επανεκκίνηση» του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος του Έβρου, σε μια μεταβατική περίοδο, χωρίς άνεση χρόνου και με διοικητικές δυσκολίες.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος η 28η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2024, διοργανώνεται κυριολεκτικά από τους ίδιους τους νέους, όπως θα έπρεπε να γίνεται κάθε χρόνο. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το είδος της μουσικής που επιθυμούν και τους καλλιτέχνες που προτιμούν. Από κοινού, λοιπόν, καταρτίσαμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αξιοποιώντας  τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Σε πολύ λίγες μέρες, μετά την υπογραφή των τυπικών συμβάσεων και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, θα δημοσιοποιήσουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, καλώντας τους νέους και όσους νιώθουν νέοι σε μια συνάντηση ορόσημο για το φετινό καλοκαίρι.

Η Αντιδήμαρχος

Ευαγγελία Μπραϊκούδη


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Ιουνίου, 2024 11:35
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV