Νέα καταγγελία ΑΚΚΕΛ στην Ευρωβουλή

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Αύγουστος 29, 2017 11:49

Νέα καταγγελία ΑΚΚΕΛ στην Ευρωβουλή

“Ο Αποστόλου αθέτησε την υπόσχεση για αποπληρωμή όλων των ετών βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας” αναφέρει ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ

Επιστολή του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στην επιτροπή αναφορών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σχετικά με την αθέτηση της υπόσχεσης Αποστόλου αποπληρωμής όλων των ετών βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας έως τέλος Ιουλίου.

Για την επιστολή μίλησε στο Ράδιο Έβρος και την καθημερινή εκπομπή της Σούλας Καπετανίδου “Ματιές στην Ενημέρωση”ο προέδρος τους ΑΚΚΕΛ κ. Τσιομπανίδης. Ακούστε τι είπε:

Η επιστολή του πρόεδρου του ΑΚΚΕΛ κ. Τσιομπανίδη:

Σχετικά με την αναφορά 0541/2015 ο κος Αποστόλου με έγγραφο που είχε αποστείλει στην επιτροπή αναφορών είχε υποσχεθεί αποπληρωμή όλων των ετών βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας ως το τέλος Ιουλίου. Τελείωσε και ο Αύγουστος και ακόμη η Ελληνική πλευρά δεν έχει ολοκληρώσει πληρωμές εκκρεμοτήτων του 2012-2013, γεγονός που αποδεικνύει πολλοστή φορά την αφερεγγυότητα της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ απέναντι στους Έλληνες παραγωγούς αλλά πλέον και απέναντι στα επίσημα όργανα της Ε.Ε.
Στην συνεδρίαση όπου συζητήθηκε η αναφορά του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΚΕΛ κου Β. Τσιομπανίδη αποφασίστηκε απο τους ευρωβουλευτές η αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς το ΥΠΑΑΤ, θα σας παρακαλούσα να μου αποστείλετε αντίγραφο αυτής.

Μετά τιμής
Βάκης Τσιομπανίδης
πρόεδρος ΑΚΚΕΛ


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Αύγουστος 29, 2017 11:49

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter