Νέα δημοτική σύμβουλος στα έδρανα της Ορεστιάδας η Κ. Μπουρμά

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 12 Σεπτεμβρίου, 2023 14:02

Νέα δημοτική σύμβουλος στα έδρανα της Ορεστιάδας η Κ. Μπουρμά

Από σήμερα μία ακόμη γυναίκα εισέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας, ως νέο μέλος αυτού, μετά και από την επίσημη ορκωμοσία της το πρωί στο δημαρχείο της πόλης. Πρόκειται για την Κυριακή (ή γνωστότερη ως Κούλα) Μπουρμά, μέλος τους Συνδυασμού “Δυναμικά Μπροστά” του Παναγιώτη Σιανκούρη. Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται ως επακόλουθο της πρόσφατης παραίτησης του μέχρι πρότινος – ανεξάρτητου – δημοτικού συμβούλου Κώστα Ασμανίδη.

Σεβόμενη την αρχική μου απόφαση να συνταχτώ με τον Παναγιώτη Σιανκούρη στις εκλογές του 2019, αλλά και την επιλογή του συμπολιτών μου να με κατατάξουν στη συγκεκριμένη θέση, δεν μπορούσα παρά να αποδεχτώ την πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και να αναλάβω την ευθύνη του λόγου μου. Άλλωστε εργάστηκα επί σειρά ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και του Α΄ και του Β΄ βαθμού και θεωρώ πως είναι υποχρέωσή μου να τηρήσω τη διαδικασία που επιτάσσει ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ. Ορεστιάδας, μετά την παραίτηση δημοτικού συμβούλου. Θα ήθελα να επισημάνω πως η απόφασή μου αυτή δεν έχει καμία άλλη σκοπιμότητα ή υστεροβουλία, καθώς υπενθυμίζω ότι δεν είμαι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη“, είναι η δήλωση της κ. Μπουρμά στο Ράδιο Έβρος, μετά την ορκωμοσία της.


Έτσι η παράταξη του Π. Σιανκούρη “Δυναμικά Μπροστά” εκπροσωπείται για τους επόμενους μήνες (έως 31.12.2023) με δύο μέλη ξανά, όπως και πρωτοεκλέχθηκε το 2019, δηλαδή τον ίδιο ως επικεφαλής και την κ. Μπουρμά.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 12 Σεπτεμβρίου, 2023 14:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV