Νέα Δημοκρατία: Επίσημα η στήριξη σε Μέτιο για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Οκτώβριος 24, 2018 11:34

Νέα Δημοκρατία: Επίσημα η στήριξη σε Μέτιο για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης γνωστοποιήθηκε εχθές με αφορμή την συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε τις συναντήσεις που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη Κασαπίδη και Μέτιο:

Συναντήσεις με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, κ. Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο είχε το μεσημέρι ο Aρχηγός της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή κ. Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηριχθεί ο νυν Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

Μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας την στήριξη Μέτιου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη χαιρέτησαν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αναστάσιος Δημοσχάκης καθώς και οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου οι οποίοι ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση: “χαιρετίζουμε τη στήριξη αυτή και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το μέλλον που η Περιφέρειά μας δικαιούται και αξίζει.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Οκτώβριος 24, 2018 11:34

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter