Να στηρίξει την ανάπτυξη της ΕΒΖ ζητούν από τον πρωθυπουργό οι εργαζόμενοι

Συντάκτης Νewsroom Οκτώβριος 4, 2017 13:16

Να στηρίξει την ανάπτυξη της ΕΒΖ ζητούν από τον πρωθυπουργό οι εργαζόμενοι

«Την αγανάκτηση και την οργή» των εργαζομένων της βιομηχανίας εξέφρασε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων Χριστόδουλος Βαρκάκης, αναφερόμενος και στην προαναγγελθείσα παραίτηση των έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ λέγοντας χαρακτηριστικά: « άλλη μια διοίκηση, η τέταρτη σε διάστημα δύο χρόνων, οδηγήθηκε σε παραίτηση. Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι της κυβέρνησης, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όλοι εμείς και το καταλαβαίνουν αυτοί».

Οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ ζητούν απαντήσεις για το πώς θα κλείσει η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο του Πλατέος που είναι σε λειτουργία και πώς θα ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία σε αυτό της Ορεστιάδας.

Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ, δια στόματος του προέδρου της Ομοσπονδίας τους Χριστόδουλου Βαρκάκη, καλούν την παραιτηθείσα διοίκηση, να μην «σιωπήσει και να δημοσιοποιήσει όλα, όσα έχουν συμβεί κατονομάζοντας τους εξωγενείς παράγοντες και αποφάσεις που επιχειρείται να επιβληθούν, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η προοπτική βιωσιμότητας της βιομηχανίας».

Ανακοίνωση Υπευθύνου ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλη Τζελέπη για τις εξελίξεις στην ΕΒΖ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΖ

Το Ράδιο Έβρος επικοινώνησε με τον υπεύθυνο Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλη Τζελέπη ο οποίος είπε σχετικά:

Συντάκτης Νewsroom Οκτώβριος 4, 2017 13:16

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter