Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρδα Καστανεών

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 18, 2019 20:16

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Άρδα Καστανεών

Μπαράζ ανακοινώσεων από τον Άρδα Καστανεών με ανανεώσεις και μεταγραφές !

Αρκετά ενεργοί είναι στις Καστανιές την τελευταία βδομάδα με ανακοινώσεις για μεταγραφές και ανανεώσεις κάτι που δείχνει ότι το ΔΣ έχει “μαζέψει μανίκια” για την νέα σεζόν, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Ναλμπάντη ως προπονητή , ανακοινώθηκε η προσθήκη του Αλέξανδρου Γκουτσίδη και του Κωνσταντίνου Καστρινού , η επιστροφή του Γιάννη Καμπακίδη και η επανένταξη του Αλέξανδρου Τσάμογλου, μαζί με αρκετές ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ Νικολαΐδης,Καλφόπουλος ,Χατζηαγοράστου ! Θυμίζουμε επίσης ότι στην αρχή του μήνα είχαν ανακοινωθεί οι ανανεώσεις των Καπετανίδη, Χαρισιάδη,  Τσιρούδη, Κασπαρίδη και Γκαργκαβούζη. Γίνεται  έτσι εύκολα αντιληπτό ότι οι πράσινοι θα στοχεύσουν φέτος στο να έχουν μια “φρέσκια” ηλικιακά ομάδα η οποία βέβαια θα πλαισιώνεται από έμπειρους παίκτες! Ενώ αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες ανανεώσεις αλλά και κάποιες προσθήκες πριν την έναρξη της προετοιμασίας στις 5 Αυγούστου.  Τέλος η ομάδα ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Καστρινό για την προσφορά του (δείτε με ένα κλικ εδώ που συνεχίζει).

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:

Ανακοινώνουμε την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας μας του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γκουτσίδη. Ο Αλέξανδρος είναι 23 ετών (1996), η καταγωγή του είναι από το χωριό μας αλλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και έως τώρα ζούσε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Ταύρο, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Με θητεία στην ομάδα του Αιγάλεω, τελευταίος του σταθμός ο Α.Σ.Χ. Ποσειδών της Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιώς απ’όπου και αποκτήθηκε.
Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου.
Έρχεται στην ιδιαίτερη πατρίδα λόγω τοποθέτησης του (Αξιωματικός στον Ε.Σ.).

Τον καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, πάνω απ’όλα με υγεία!

 

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καστρινού απο την ομάδα της Π.Α.Ε. Ριζίων, την διοίκηση της οποίας και ευχαριστούμε για την υλοποίηση αυτής.

Ο Κωνσταντίνος είναι 16 ετών (2003), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης αγωνιστικής σεζόν αγωνιζόταν στον Ορέστη Ορεστιάδος ενώ στο Β΄ εξάμηνο επέστρεψε στην ομάδα των Ριζίων απ’όπου και κατάγεται.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καστρινού απο την ομάδα της Π.Α.Ε. Ριζίων, την διοίκηση της οποίας και ευχαριστούμε για την υλοποίηση αυτής.

Ο Κωνσταντίνος είναι 16 ετών (2003), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και στο πρώτο εξάμηνο της περασμένης αγωνιστικής σεζόν αγωνιζόταν στον Ορέστη Ορεστιάδος ενώ στο Β΄ εξάμηνο επέστρεψε στην ομάδα των Ριζίων απ’όπου και κατάγεται.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και μια γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!

 

Ανακοινώνουμε την επανένταξη του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσάμογλου στο ρόστερ της ομάδας μας, μετά το περσινό του…break λόγω μαθημάτων καθώς και την απόκτηση – επιστροφή ενός ακόμα “δικού μας” παιδιού, του Γιάννη Καμπακίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην πόλη της Καβάλας (αγωνιζόταν στην Α.Ε.Κ. Καβάλας απ’όπου και αποκτήθηκε) κι επιστρέφει…”σπίτι” του!

Ο Αλέξανδρος είναι 17 ετών και αναμένεται να προσφέρει ακόμα μια λύση στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρδα, ενώ ο Γιάννης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στις πτέρυγες με την ίδια ευχέρεια και στις δυό πλευρές, είναι 21 ετών κι έχει να επιδείξει στο παρελθόν “γεμάτες” σεζόν ως βασικό μέλος μάλιστα και της ομάδας του 2014-15 όπου και τερματίσαμε στην 2ή θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια (3ή στα μπαράζ ανόδου).

Αλέξανδρε και Γιάννη σας καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα κι ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Καλφόπουλο.
Ο Γιώργος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αυτή θα είναι η δεύτερη του σεζόν σ’αυτή τη δεύτερη του θητεία κάτω απ΄το δοκάρια της ομάδας μας, και 4ή συνολικά με τα χρώματα του Άρδα.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας (για 3ή σεζόν) με τον Ορέστη Χατζηαγοράστου.

Ως διοίκηση, είμαστε βέβαιοι πως το ήθος και η συνέπεια του 37χρονου Ορέστη θα είναι οδηγός για την κατά τ’άλλα νεανική ομάδα που χτίζεται υπό τις οδηγίες και τις μεταγραφικές κατευθύνσεις του προπονητή μας κ. Γιώργου Ναλμπάντη.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Καπετανίδη, Άρη Χαρισιάδη, Σταύρο Τσιρούδη, Σπύρο Κασπαρίδη και Γιάννη Γκαργκαβούζη.
Και οι πέντε είναι παιδιά των Καστανεών, το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, και το να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με αυτούς τους 5 ποδοσφαιριστές μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Θανάσης Καπετανίδης

Ο φυσικός αρχηγός και ηγέτης της ομάδας μας θα φοράει την πράσινη φανέλα του Άρδα για ακόμα μια χρόνια (13ή σέζον) και μαζί θα παλέψουμε για την – πολυπόθητη πια για την ομάδα μας -διάκριση. Ο Θανάσης την σεζόν που μας πέρασε είχε μια γεμάτη χρονιά όντας και πάλι αρχηγός του Άρδα έχοντας σημειώσει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 5 στο κύπελλο και σημείωσε συνολικά 12 τέρματα.

Άρης Χαρισιαδης

Εκ των αρχηγών του Άρδα ο Άρης, δεν έχει αποχωριστεί πότε την φανέλα της ομάδας μας. Στα 24 του, αυτή θα είναι η 10ή του σεζόν με τα “πράσινα”. Αμυντικός στη θέση (αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως μπακ), την περσινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές.

Σταύρος Τσιρούδης

Ο Σταύρος, ένας απ’τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στο ποδόσφαιρο του νομού μας, για 3ή σεζόν θα αγωνίζεται με την αγαπημένη του φανέλα. Στα 17 του χρόνια, έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Ορέστη και την περσινή χρονιά είχε κλιθεί για να δοκιμασθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Την σεζόν 2018-19′ ο Σταύρος αγωνίστηκε ως φορ και ως δεκάρι, έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 γκολ και άλλες 4 συμμετοχές στο κύπελλο.

Σπύρος Κασπαρίδης

Ένας απο τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη σεζόν που μας πέρασε, ο Σπύρος κατέγραψε πέρυσι μόλις 6 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και άλλες 4 στο κύπελλο (2 γκολ), καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο τον κράτησε απο τον Νοέμβριο μακριά απο τους αγωνιστικούς χώρους. Φέτος επιστρέφει δριμύτερος με στόχο ότι ψηλότερο με την πράσινη φανέλα! Στα 27 του, αυτή θα είναι η 12ή σεζόν με τον Άρδα.

Γιάννης Γκαργκαβούζης

Ο…”βενιαμήν” της ομάδας μας, ο Γιάννης στα 15 του για 2ή σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα που λατρεύει απο μικρός! Έχοντας κι αυτός μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στους “μικρούς” του Ορέστη, ο Γιάννης επέστρεψε πέρσι στην ομάδα μας και κατέγραψε μαζί της 14 συμμετοχές για το πρωτάθλημα (οι 12 ως βασικός) και σημείωσε 1 γκολ ενώ άλλη μια συμμετοχή είχε για τον θεσμό του κυπέλλου.

Έπεται συνέχεια, καλό μήνα σε όλους!

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον υπαρχηγό της ομάδας μας Απόστολο Νικολαΐδη.
Αυτή θα είναι η 9ή σεζόν για τον “Ντέμη” του Άρδα και της ποδοσφαιρικής “πιάτσας” με τη φανέλα της ομάδας μας και αναμένεται να έχει και πάλι σημαντικό ρόλο καθώς η παρουσία του τόσο στα αποδυτήρια όσο και στους αγωνιστικούς χώρους, με την πλούσια εμπειρία του, χαρακτηρίζεται καταλυτική.

Ανακοινώνουμε την οικειοθελή αποχώρηση από την ομάδα μας του Παναγιώτη Καστρινού, με σκοπό την επιστροφή του στην Π.Α.Ε. Ριζίων.
Ως γνωστόν, ο Παναγιώτης κατάγεται και μένει στα Ρίζια και δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή, φίλου μα πάνω απ’όλα ανθρώπου Παναγιώτη.

H διοίκηση, οι συμπαίχτες και το σύνολο των ανθρώπων των Καστανεών τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε αυτόν τον ενάμιση χρόνο με την φανέλα της ομάδας μας, για τις ωραίες άλλα και τις άσχημες ποδοσφαιρικές στιγμές που με την εμπειρία, το ήθος και την αναγνωρισιμότητα του βγήκε μπροστά και προστάτεψε ομάδα και συμπαίκτες, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, με το ίδιο πάθος και ζήλο που το έκανε έως τώρα, στην δικιά του διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εμείς δεν λέμε αντίο…παρά μόνο…”Εις το επανιδείν φίλε!”


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 18, 2019 20:16

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV