Έρχεται ένα πλούσιο Μουσικό Τετράημερο στη Νέα Ορεστιάδα

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 28 Ιουνίου, 2021 18:20

Έρχεται ένα πλούσιο Μουσικό Τετράημερο στη Νέα Ορεστιάδα

Το πλήρες πρόγραμμα του Μουσικού Τετραημέρου που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Νέας Ορεστιάδας, ανακοίνωσε για πρώτη φορά στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή “Εβροσκόπιο” ο κ. Δημήτρης Βαρσαμακίδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, αφού έκανε μια μικρή αποτίμηση για τις εκδηλώσεις “Ορέστεια 2021”, για τις οποίες εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με την αποδοχή που έτυχαν από τον κόσμο και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρουσίασε τις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις για το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Ορεστιάδας.


“Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τη διοργάνωση του Άρδα”

Αρχικά διευκρίνισε ότι η εκδήλωση που ονομάστηκε “Μουσικό Τετραήμερο” δεν έχει καμία σχέση με τις εκδηλώσεις του Άρδα. “Δεν το κάνουμε αντί για τον Άρδα. Έχει περάσει ως εντύπωση ότι θέλουμε να σταματήσουμε το Φεστιβάλ του Άρδα και κάνουμε κάτι άλλο στην Ορεστιάδα. Ο Άρδας είναι ένας, ο Άρδας είναι της καρδιάς μας, τον θέλουμε όσο τίποτε άλλο ως εκδήλωση. Όταν το επιτρέψουν όμως τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μας δώσουν το ok για υπαίθριες συναυλίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε και θα το οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται, θα είναι η 26η Συνάντηση Νέων – Άρδας”.

Οι καλλιτέχνες του “Μουσικού Τετραημέρου”

Το Μουσικό Τετραήμερο θα διοργανωθεί από την Πέμπτη 29 Ιουλίου έως και την Κυριακή 1 Αυγούστου και ο κ. Βαρσαμακίδης αποκάλυψε τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος σ’ αυτό. Συγκεκριμένα, μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου (τη συμμετοχή του οποίου είχε ήδη γνωστοποιήσει σε προηγούμενη συζήτηση κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής) θα είναι και ο Στάθης Δρογώσης. Άλλο καλλιτεχνικό δίδυμο θα είναι η Ρίτα Αντωνοπούλου με το Δημήτρη Μπάση, ενώ τις εκδηλώσεις συμπληρώνουν οι συναυλίες με το Διονύση Τσακνή και τη Μελίνα Κανά. Θα υπάρχει και ένα συμβολικό εισιτήριο των 5 ευρώ, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο, ωστόσο αναμένεται η ημερολογιακή σειρά των συναυλιών να ανακοινωθεί επ’ ακριβώς τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι άλλες εκδηλώσεις του καλοκαιριού

Όσον αφορά σε άλλες εκδηλώσεις που αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. αναφέρθηκε σε ένα διήμερο θεατρικών παραστάσεων σε έδρες πρώην Δήμων που πλέον ανήκουν ως δημοτικές ενότητες στο Δήμο Ορεστιάδας, και συγκεκριμένα στη Νέα Βύσσα και στον Κυπρίνο. Πρόκειται για τη νέα κωμωδία που θα παρουσιάσει το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ το φετινό καλοκαίρι. Επίσης, διάφοροι θίασοι και άλλες εκδηλώσεις από ιδιώτες παραγωγούς αναμένεται να επισκεφθούν την περιοχή, ενώ στις 12 Αυγούστου που θεωρείται ιστορικά η ημέρα ίδρυσης της Νέας Ορεστιάδας, προγραμματίζεται μία ακόμη μεγάλη συναυλία στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο.

Ακούστε αναλυτικά: >> ΕΔΩ <<


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 28 Ιουνίου, 2021 18:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV