Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τις Καστανιές: “Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί! Ο Έβρος δεν πέφτει!”

Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2022 14:35

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τις Καστανιές: “Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί! Ο Έβρος δεν πέφτει!”

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, πραγματοποίησε εχθές Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στον Βόρειο Έβρο, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα και απαντώντας στις προκλήσεις της Τουρκίας

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προσγειώθηκε χθες το πρωί στην Ορεστιάδα και επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, σε μία επίσκεψη με ισχυρό συμβολισμό καθώς εκεί το 2020 είχε γίνει το επίκεντρο των ταραχών με την Τουρκία.

Απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο στρατηγός Φλώρος δήλωσε: «Μας λένε ότι είμαστε λίγοι, λειψοί κι ασήμαντοι. Πάντα ήμασταν λίγοι και πάντα μας έλειπαν οι δυνάμεις. Αλλά ασήμαντοι δεν ήμασταν ποτέ. Είμαστε μια δύναμη στην περιοχή ισχυρή στρατιωτικά. Κύρια αποστολή μας είναι να διαφυλάξουμε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Είμαστε μια δύναμη που εγγυάται την ειρήνη στην περιοχή και γι’ αυτό υπάρχουμε».


Σε μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε:

«Στην 1η γραμμή με τους φρουρούς των συνόρων του Δ΄ΣΣ. Το ατσάλινο βλέμμα, το υψηλό ηθικό, ο επαγγελματισμός και η αποφασιστικότητά σας εμψυχώνει όλη την Ελλάδα.

Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί! Ο Έβρος δεν πέφτει!

Να σας έχει ο Θεός καλά!

TΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ».


Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2022 14:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV