Φ.Μυλωνά:«Να κηρυχθεί ο Έβρος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 17 Μαρτίου, 2020 14:53

Φ.Μυλωνά:«Να κηρυχθεί ο Έβρος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ μίλησε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Φιλιώ Μυλωνά για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα εμπορικά καταστήματα αλλά και για την εμπορική και οικονομική κατάσταση της περιοχής.

Στην αρχή της συζήτησης η κ. Μυλωνά είπε ότι παρότι έπρεπε να γίνει το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για τους εμπόρους και ότι ο εμπορικός σύλλογος δεν μπορούσε να πάρει από μόνος του μία τέτοια απόφαση. Ακόμη ανέφερε πως η κατάσταση των καταστηματαρχών είναι τραγική και ευχήθηκε να μπουν βατά μέτρα ελάφρυνσης και πως έκαναν πρόταση και ως σύλλογος και ως συνομοσπονδία προς αυτή την κατεύθυνση.

Έπειτα ανέφερε πως η οικονομική αιμορραγία της περιοχής είναι ασταμάτητη και αυτό διότι η περιοχή του βορείου Έβρου δεν είναι πόλος έλξης για να υπάρχουν τουρίστες που δίνουν οικονομική ανάσα. Σε αντίθεση με το νοτιότερο τμήμα του νομού όπου εκεί υπάρχει η θάλασσα η οποία προσελκύει περισσότερους τουρίστες.

Τέλος δήλωσε πως ο Έβρος πρέπει να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν παρθεί αλλά και λόγω της κατάστασης που επικρατεί τόσο στο τελωνείο των Καστανεών όσο και σε όλη την συνοριακή γραμμή.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 17 Μαρτίου, 2020 14:53

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV