Το όνομα του Ανθυποπυραγού Ιωάννη Ζαφειρόπουλου φέρει πλέον η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Φεβρουαρίου, 2023 10:24

Το όνομα του Ανθυποπυραγού Ιωάννη Ζαφειρόπουλου φέρει πλέον η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης

Το όνομα του Ανθυποπυραγού Ιωάννη Ζαφειρόπουλου, που έχασε την ζωή του πριν δύο χρόνια στον Απαλό, πάνω στο καθήκον, φέρει πλέον η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης

Η μετονομασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης σε “Ανθυποπυραγός Ιωάννης Ζαφειρόπουλος” έγινε ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του, σημειώνει ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Κούκουρας. Χθες, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου τελέστηκε το τρισάγιο στο σημείο που έχασε πρόωρα την ζωή του πριν δύο χρόνια, την 1η Φεβρουαρίου 2021, ενώ επιχειρούσε με άλλους πυροσβέστες κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων ο Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, όπως έκανε γνωστό ο κ. Κούκουρας με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

Σήμερα τελέσαμε τρισάγιο στην μνήμη του αγαπητού συναδέλφου μας, Ιωάννη Ζαφειρόπουλου, στο σημείο που έχασε άδικα και πρόωρα την ζωή του, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ακριβώς 2 χρόνια πριν την 01/02/2021. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Για όλους εμάς τους πυροσβέστες, που τον γνωρίσαμε ως μέλος της δεύτερης μεγάλης οικογένειας μας αυτής του ΠΣ, θα μείνει πάντα στην μνήμη μας χαραγμένο το χαμόγελο του και η καλοσύνη του και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.


Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης μετονομάσθηκε σε “Ανθυποπυραγός Ιωάννης Ζαφειρόπουλος”.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 2 Φεβρουαρίου, 2023 10:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV