Με πέντε μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing η Stergatos Team

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Δεκέμβριος 21, 2018 15:08

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing η Stergatos Team

Με πέντε μετάλλια στις αποσκευές του γύρισε στην Ορεστιάδα η Stergatos Team μετά την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα!

Ένα Χρυσό ,δύο Αργυρά και δύο Χάλκινα μετάλλια (Αντώνης Ευαγγελιδάκης Χρυσό Μετάλλιο,
Μαρία Καρακατσάνη δύο Αργυρά, Ελένη Κωνσταντινίδου  Χάλκινο μετάλλιο και  Δημήτριος Αθανασόπουλος Χάλκινο) 
ήταν η συγκομιδή της Stergatos Team από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα! Από την Ορεστιάδα ταξίδεψαν συνολικά οκτώ άτομα πέντε αθλητές , δύο αθλήτριες και ο προπονητής τους Σαράντης Στεργάτος. Εκτός από τα μετάλλια είχαμε και πρώτες συμμετοχές σε Πανελλήνιο σε αυτές ξεχωρίζει ο πρώην Αρχηγός του Ορέστη Ορεστιάδας (έπαιξε και σε Άρδα Καστανεών και Α.Ε.Διδυμοτείχου) Κυριάκος Πετρόπουλος!

Η ανακοίνωση του Stergatos Team:
Επέστρεψε η ομάδα του KICKBOXING FIGHTING ACADEMY ORESTIADA – STERGATOS TEAM με 1 χρυσό, 2 αργυρά, 2 χάλκινα μετάλλια, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICKBOXING (ΠΟΚ) που έλαβε μέρος στις 14-16 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια. Και όπως είχαν υποσχεθεί ήρθαν με νίκες, μετάλλια, nock out και πολλές εμπειρίες!!
Αναλυτικά:
Αντώνης Ευαγγελιδάκης Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία FULLCONTACT -75kg με ένα καταπληκτικό nock out στον αντίπαλο του.
Μαρία Καρακατσανη 2 Αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες FULLCONTACT -60kg και LOWKICK -56kg.
Ελένη Κωνσταντινίδου 1 Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία LOWKICK -51.
Δημήτριος Αθανασόπουλος 1 Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία FULLCONTACT -71kg.
Πολύ καλή επίδοση και μαχητικότητα είχαν οι αθλητές μας που δεν τα κατάφεραν να ανέβουν στο σκαλί του βάθρου!
Κυριάκος Πετρόπουλος
Κωνσταντίνος Λούκμας
Χρυσόστομος Αλουτζανίδης
Ο προπονητής Σαράντης Στεργάτος δήλωσε: Τα αποτελέσματα δικαίωσαν τις προσπάθειες και τις θυσίες που έχουν γίνει από τη μεριά των αθλητών, την δική μου και του Συλλόγου. Οι αθλητές του Συλλόγου είναι μέλη της εθνικής ομάδας και θα μπορούν στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα μας. Όλο αυτό είναι μόνο η αρχή! Το kickboxing ενσωματώθηκε στην Ολυμπιακή επιτροπή έχοντας όλες τις προδιαγραφές για την ένταξη του στα Ολυμπιακά αθλήματα, με μοριοδότηση των αθλητών από τις Πανελλήνιες διακρίσεις και του εξωτερικού! Το άθλημα καλλιεργείται και αναπτύσσεται σωστά και μεθοδικά, γιατί από πίσω υπάρχουν δεκάδες μικροί αθλητές στο σύλλογο, πλήρη καταρτισμένο προπονητή, όπου συστηματικά, με γνώση και αγάπη στον αθλητισμό θα είναι έτοιμοι οι αθλητές μας να κατακτήσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να μας κάνουν όλους περήφανους!
Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν σε κάθε βήμα μας και βοηθούν τους αθλητές μας ο κάθε ένας από τη μεριά του.
Το Ευάγγελο Ευαγγελούδη
Το UpArt
Το PSortsClub Ορεστιάδα
Το La Cafeina
To Ράδιο ‘Εβρος 97,1
Το Δήμο Ορεστιάδας
Και τους αφανείς ήρωες, οι γονείς των μικρών μας αθλητών!

Δείτε εδώ το πως κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία -75 Full Contact o Αντώνης Ευαγγελιδάκης βγάζοντας νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο (!!!) τον αντίπαλο του!


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Δεκέμβριος 21, 2018 15:08

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter