Ο Κώστας Χατζής στο φετινό “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” στα Δίκαια

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Αύγουστος 7, 2018 10:47

Ο Κώστας Χατζής στο φετινό “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” στα Δίκαια

Μία έκπληξη έκρυβε η ευχαριστήρια επιστολή της ΔΗΚΕΠΑΟ για την ολοκλήρωση της 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ορεστιάδας αποκάλυψε τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενηθεί φέτος στις εκδηλώσεις “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια στο αμφιθέατρο των Δικαίων.

Έτσι μετά την Ελένη Τσαλιγοπούλου που φιλοξενήθηκε το 2015 και το ντουέτο Δάντη-Χρηστίδου το 2017 τη σκυτάλη παίρνει φέτος ο Κώστας Χατζής ο οποίος θα βρεθεί στο βορειότερο αμφιθέατρο της χώρας το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Οι προηγούμενες εκδηλώσεις “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” είχαν δωρεάν είσοδο πράγμα που προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί από την διοργάνωση ωστόσο αναμένεται να ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΔΗΚΕΠΑΟ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λήξη 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018

 

Με τη λήξη της 24ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2018, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας, την 3η Μ/Κ Ταξιαρχία ‘’ΡΙΜΙΝΙ’’ και την Τακτική Διοίκηση του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού στην Πλάτη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Φορείς και Συλλόγους που συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν με παράλληλες δράσεις εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τους Χορηγούς και Υποστηρικτές, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τους εργαζομένους και τους εθελοντές, που συνέβαλαν στην επιτυχία της 24ης Συνάντησης Νέων 2018 και πίστεψαν σε αυτή παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο για την καθημερινή δυναμική παρουσία του αψηφώντας τις δυσκολίες του καιρού και ειδικά στη νεολαία που έδειξε για άλλη μία φορά με την ενεργή συμμετοχή της ότι η Συνάντηση Νέων εκτός από παρελθόν έχει παρόν και μέλλον.

Σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωση μας, το ‘’Αυγουστιάτικο Φεγγάρι’’ με συναυλία από τον Κώστα Χατζή, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Δικαίων.

Με εκτίμηση
 Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Αρχοντίδης Αρχοντής


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης Αύγουστος 7, 2018 10:47

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter