Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ CUP

Συντάκτης Νewsroom Μάιος 13, 2018 09:51

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ CUP

Τη Κυριακή 6 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε το 5ο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ CUP στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας στο Νεοχώρι.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην επέτειο ίδρυσης της πόλης μας και έχει πάρει την ονομασία του από το σύμβολο του Δήμου Ν. Ορεστιάδας την ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ. O επετειακός αυτός αγώνας πρακτικής σκοποβολής IPSC ήταν επιπέδου Lvl IΙ.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την προσωπική εθελοντική εργασία του προέδρου κ. Γκαϊντατζή Κων/νου και των μελών του Σκ.Ο.Ορ. , οι οποίοι με συστηματική προσπάθεια προετοίμασαν και διαμόρφωσαν το σκοπευτήριο, ώστε οι σκοπευτές/ συμμετέχοντες να απολαύσουν έναν αγώνα ασφαλή, καλοστημένο και άρτια οργανωμένο.

Αξίζει να τους αναγνωρίσουμε όλοι τη προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Ν. Καβαλάς, της Ε. Λ. Π. Σ. (Θες/νίκης), του Σκοπευτικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ» Σερρών, του Σκοπευτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, του σκοπευτικού τμήματος ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης , του Σκοπευτικού Συλλόγου Δράμας, καθώς και τους σκοπευτές από τη γειτονική Βουλγαρία, που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τον κο. Μπεχτσούδη Απόστολο, που ανταποκρίθηκε υπεύθυνα και με επιτυχία στο ρόλο του Αγωνάρχη, τους κριτές σταδίων και τη γραμματεία του Σκ.Ο.Ορ για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του 5ου IFIGENIA CUP.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ορεστιάδας για την υγειονομική κάλυψη .

Ο αγώνας έληξε με απονομές στους νικητές / αθλητές των κατηγοριών production, production senior, production super senior, production ladies, production junior, standard, standard senior, open, team production, team standard.

Στόχος του Σκ.Ο.Ορ. είναι να προσελκύει και να διατηρεί τα μέλη του γιατί «αν δεν υπάρχουν μέτοχοι στη χαρά, είναι φλόγα που σβήνει»(Αλφονς ντε Λαμαρτιν). Ραντεβού στον επόμενο αγώνα…


Συντάκτης Νewsroom Μάιος 13, 2018 09:51

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter